Kiiltävä messingin värinen Lounge tuo keittiöön ripauksen glamouria. Siro vedin on saatavissa myös mattamustana ja harjatun teräksen sävyisenä.

Lue lisää

Kauniisti muotoiltu Rio luo keittiöön kotoisan tunnelman. Vedin on saatavissa mattamustana, antiikinharmaana ja harjatun teräksen sävyisenä.

Lue lisää

Vedin on tärkeä osa sisustusta

Vetimen muotoilu, väri ja koko vaikuttavat merkittävästi kalusteen ilmeeseen.

Station-vedin muuntuu moneksi – mutta aina se on yhtä upea! Vetimen leveys on joko 44 tai 190 mm ja se on saatavissa harjatun teräksen ja harjatun messingin sävyisenä sekä mattamustana.

Lue lisää

Vedin viimeistelee kokonaisuuden! Edge Straight -vetimen sävy on harjattu messinki, harjattu antrasiitti, harjattu teräs, antiikkipronssi tai harjattu kupari.

Lue lisää

Huippuluokan aktiivihiilisuodatin

BORAn ULB-3 aktiivihiilisuodattimella erinomainen puhdistustulos – testatusti! Tehokas aktiivihiilisuodatin on varma valinta turvallista ilmanpuhdistusratkaisua ja raikasta, otsonivapaata sisäilmaa arvostavalle.

Lue lisää

Suomen laajin vedinmallisto

Savo tuo markkinoille Suomen parhaan vedinmalliston: yli 1000 designvedintä skandinaaviseen makuun.

Mallistosta löytyy lähes rajattomasti vaihtoehtoja – oikea vedin jokaiseen tyyliin ja sisustukseen. Uusi mallisto avaa myös uuden toimintamallin: asiakkaamme voivat tilata vetimiä täsmälleen tarvitsemansa määrän.

Lue lisää

BORA nyt myös VILPE-huippuimuritalouksiin!

Savolta ensimmäisenä maailmassa varmasti huippuimuriyhteensopivat keittotasoon integroidut liesituulettimet sekä laitteiden yhdistämiseen tarvittavat tekniset tiedot ja ohjeet.

Lue lisää

EuroCucina 2018 teemoja

Keittiö on kodin sydän, joka sulautuu saumattomasti olohuoneeseen ja on kuitenkin katseiden keskipisteenä. Keittiön perustoimintojen piilottaminen ja toisaalta kauniiden esineiden esillepano esimerkiksi avohyllyille olivat keskeisiä teemoja tämän vuoden EuroCucina-messuilla.

Lue lisää

SFS 6000 standardisarja on päivitetty

Päivitetyn suosituksen mukaisesti kaikki uudet asunnot tulee varustaa liesivahdilla, koska ruoanlaitto on yleisin palon syttymissyy kotitalouksissa.

Lue lisää

EC-tekniikalla ohjattava huippuimuri säästää energiaa

EC-tekniikalla ohjattava huippuimuri on energiatehokas ja hiljainen. Savolla on laaja valikoima EC-huippuimuria ohjaavia liesikupuja.

Lue lisää

SAVO pistorasia vangitsee katseen!

Integroitavat sähköratkaisut yhdistävät käytännöllisyyden ja elegantin muotoilun

Voltti

Tyylikäs Voltti kääntyy kosketuksesta ympäri, ja siinä on kaksi maadoitettua pistorasiaa sekä USB-latauspistoke. Värivaihtoehtoja on kolme: valkoinen, musta ja rosteri.
Lue lisää

Kapsa

Moderni Kapsa pistorasia on helppo asentaa, koska sen voi kiinnittää paikalleen edestäpäin. Erikseen tilattavan ja haluttaessa vaihdettavan suojakannen värejä ovat valkoinen, musta ja rosteri.
Lue lisää

Twist Around

Twist Around on kaunis kääntökannellinen pistorasia. Tasoon upotettava pistorasia on saatavana valkoisena, mustana ja rosterin värisenä.
Lue lisää

NELIÖ Qi

NELIÖ Qi on älykäs pistorasiayksikkö ja Qi-tekniikalla toimiva langaton laturi. Laturi sijaitsee hopeanvärisen pistorasian liukuvassa kannessa.

Lue lisää