Savon tarina

Vantaalla sijaitseva Savo Design & Technic on suomalainen perheyritys, joka on jo vuodesta 1982 tarjonnut laadukkaita ratkaisuja kodin kiintokalustevalmistajille ja jälleenmyyjien kautta kuluttajille.

 

Harri Savo perusti yrityksen vuonna 1982. Toiminnan alkutaipaleella yrityksen keskusvarasto sijaitsi Harrin vanhempien autotallissa. Silloiset hittituotteet, liukulistat, kuljetettiin kätevästi kuplavolkkarin kaarevalla katolla. Yritys kasvoi nopeasti ja kumppanuuksia solmittiin merkittävien toimittajien kanssa, joista useiden kanssa tehdään yhteistyötä edelleen. Esimerkiksi markkinoiden edistyksellisin kalustehelatoimittaja Grass on ollut Savon tärkeä kumppani jo vuodesta 1985 alkaen.

 

Savo Design & Technic on nimensä mukaisesti panostanut aina tuotteiden designiin ja teknisesti korkeaan laatuun. Omaa Savo-mallistoa olemme kehittäneet aktiivisesti vuodesta 2001 lähtien erityisesti kodin sydämeen, keittiöön. Mallistoon kuuluu mm. liesituulettimia ja liesikupuja, altaita, keittiövarusteita ja valoja. Panostamme edelleen jatkuvaan tuotekehitykseen ja työskentelemme parhaiden suunnittelijoiden sekä valmistajien kanssa voidaksemme tarjota ensiluokkaisen valikoiman Suomen markkinoille sopivia edistyksellisiä Savo-ratkaisuja. Myös hyvä asiakaspalvelu ja asiakkaiden toiveiden huomioiminen ovat olleet yrityksen toiminnan kulmakiviä alusta lähtien.

 

Vuonna 2012 toimme vallankumouksen Suomen keittiöihin, kun lanseerasimme BORA keittotaso-liesituulettimet 30-vuotisjuhlissamme. BORA toi uudenlaisia mahdollisuuksia keittiösuunnitteluun. Keittotasoon integroitu, tehokas liesituuletin jättää lieden yläpuolen vapaaksi, joten liesi voidaan sijoittaa esimerkiksi ikkunan eteen. Saarekkeesta tulee aidosti avoin ja pienemmissä keittiöissä saadaan yläkaapeille lisää tilaa. Jatkuvasti mallistoaan laajentava BORA on tänäkin päivänä tärkeä kumppani Savolle.

 

Vuonna 2016 Harrin tyttäret Milla ja Roosa tulivat mukaan perheyrityksen toimintaan.

– Perheyrityksessä työskennellessäsi olet mukana koko sydämelläsi, kertoo Milla. – Kyseessä ei ole vain työpaikka, vaan yritys ja sen työntekijät ovat toinen kotisi ja perheesi.

– Savon menestys perustuu yhdessä tekemiseen, jatkaa Roosa. – Kehitämme yritystä yhdessä myös asiakkaidemme kanssa. Jatkossa kehityksen lähtökohtana on vastuullisuus ja sen kehittäminen yhä eteenpäin. Tavoitteenamme on valmistaa laadukkaita tuotteita ympäristöä kunnioittaen ja pitää huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista ja urakehityksestä.

– Haluamme tarjota parhaita tuotteita kotiin ja kalustevalmistajille parhaalla palvelullamme myös tulevaisuudessa, kertoo yrityksen perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Harri Savo.

 

Lisätietoja:

 

Markkinointipäällikkö
Tuija Halonen
tuija.halonen(at)savo.fi

Puh. +358 (0)45 6789822