BORA – innovatiivisia ratkaisuja keittiöön!

 

BORA-laitteet erottuvat minimalistisella muotoilullaan ja innovaatioillaan, jotka on kehitetty asiakaslähtöisesti ja asiakastyytyväisyyttä painottaen. Laadukkaat, erinomaisen toiminnallisuuden ja pitkän käyttöiän takaavat materiaalit yhdistyvät huipputason designiin ilman kompromisseja. BORA-laitteet ovatkin voittaneet lukuisia arvostettuja designpalkintoja.

 

Laajan BORA-malliston eri laitteita yhdistää huippudesignin ja parhaiden materiaalien lisäksi raikas sisäilma ja esteetön näkymä. Liesitasojen höyrynpoiston tehokkuuden maksimiin kehittänyt BORA esittelee nyt uuden tehokkaan yhdistelmähöyryuunin. Myös sen automaattinen höyrynpoisto estää kuuman höyryn karkaamisen huoneilmaan, kun uunin ovi avautuu.

 

Uusi BORA X BO – tyylikäs muotoilu, erinomainen suorituskyky ja parhaat paistotulokset

 

 

 

Uudella tyylikkäällä ja erittäin tehokkaalla BORA X BO yhdistelmähöyryuunilla voit paistaa, paahtaa, höyryttää, vakuumikypsentää sekä uudelleenlämmittää ja ruokasi onnistuu täydellisesti aina. Silloinkin kun käytät kaikkia kolmea paistotasoa yhtä aikaa.

Tämä innovatiivinen huippu-uutuus on myös erittäin helppokäyttöinen. Suuri käyttöpaneeli selkeine ikoneineen ja lukuisine valmisohjelmineen on intuitiivisen helppo navigoida, ja laitteen automaattinen höyrynpoisto kadottaa höyryt ennen lukituksen poistamista ja oven automaattista avaamista. Kaikki hajutkin katoavat tehokkaan aktiivihiilisuodattimen ansiosta.

BORA X BO helpottaa elämääsi myös puhdistuspatruunoilla ja etukäteen ohjelmoiduilla puhdistusohjelmilla.

Tutustu BORA X BO uuniin tarkemmin.

 

 

BORA Professional 3.0 – paras design, hiljainen ja tehokas

 

 

Uusi BORA Professional 3.o on ylivoimainen ratkaisu keittiöösi. Palkittu muotoilu (IF Design Award 2021, Plus X Award Best Product of the Year 2021 jne.) yhdistyy korkeatasoisiin materiaaleihin ja innovatiiviseen tekniikkaan.

Suunnittelun kohokohtia ovat mm. tehokas höyrynpoisto ja pelkistetyt rst-säätimet, joissa on musta lasipinta ja kirkas valkoinen LED-kosketusnäyttö. Erikoissyvillä 54 cm keittotasoilla on runsaasti tilaa kokata, ja tehokas tuuletin on aina hiljainen, myös suurilla tehotasoilla.

Modulaarisen järjestelmän ansiosta voit valita lukuisista erilaisista keittotasoista, kuten rajaton induktio, kaasutaso ja Teppanyaki teräsgrilli, ja yhdistellä niitä vapaasti imuyksikön kanssa.

Tutustu BORA Professional 3.0 ratkaisuun tarkemmin.

 

 

 

 

BORA Classic 2.0 – joustava ja yksilöllinen ratkaisu moderniin keittiöön

 

BORA Classic 2.0 on kerännyt useita muotoilupalkintoja. Red Dot Design Award 2019 voiton lisäksi ratkaisu on saanut mm. IF Design Award 2019 ja Iconic Award 2019 -tunnustukset.

Modulaariseen BORA Classic 2.0 järjestelmään on saatavana laaja valikoima erilaisia keittotasoja, joista voit rakentaa juuri omiin tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden yhdessä imuyksikön kanssa.

Laitteen käyttö on helppoa ja mukavaa intuitiivisen sControl+ ohjauspaneelin, tilavien keittotasojen ja erittäin hiljaisen mutta tehokkaan liesituulettimen ansiosta.

BORA Classic 2.0 on myös helppo puhdistaa. Kaikki likaantuvat osat voi pestä astianpesukoneessa, eivätkä ne vie siellä paljon tilaa.

Tutustu BORA Classic 2.0 ratkaisuun tarkemmin.

 

 

 

 

 

 

BORA X Pure – helppokäyttöinen, tehokas tuuletin ja tilavat keittotasot

 

BORA X Puren suurilla rajattomilla induktiokeittoalueilla on runsaasti tilaa ruoanlaittoon ja kokkaaminen on mutkattoman helppoa. Intuitiivinen sControl-säädin mahdollistaa kaikkien tärkeiden toimintojen käytön yhdellä hipaisulla. Tehokas tuuletin ohjautuu automaattisesti, ja se on aina hiljainen.

Suurista keittotasoistaan huolimatta BORA X Pure säästää tilaa keittiössä. Laitteen asennuskorkeus on alle 20 cm, joten alakaappiin jää paljon säilytystilaa.

Laitteen puhdistaminenkin on helppoa: likaantuvat osat voi poistaa höyrynpoistoaukon kautta ja pestä astianpesukoneessa. Myös tehokkaan aktiivihiilisuodattimen vaihtaminen käy helposti höyrynpoistoaukon kautta.

Tutustu BORA X Pureen tarkemmin.

 

 

 

 

 

BORA Pure – kompakti ratkaisu, joka sopii pieneenkin keittiöön

 

BORA Pure voitti 2021 Kuluttaja-lehden liesituulettimella varustettujen induktiotasojen testit sekä huoneilmaan palauttavissa että hormiin poistavissa laitteissa. Molemmat BORA Pure laitteet olivat suorituskyvyltään oman testiryhmänsä parhaita.

Minimalistisesti muotoiltu, kompakti BORA Pure mahtuu pieneenkin keittiöön ja maksimoi säilytystilan. Alle 200 mm:n korkeuden ja integroidun suodatinyksikön ansiosta alakaappiin jää runsaasti tilaa.

BORA Pure on huippuluokkaa myös käytettävyydeltään. Hiljainen äänitaso, erittäin helppo puhdistus ja vaivaton aktiivihiilisuodattimen vaihto sekä intuitiivinen sControl-säädin tekevät laitteen käytöstä miellyttävää ja vaivatonta.

Tutustu BORA Pureen tarkemmin.

 

 

 

 

 

BORA S Pure – keittiön tilaihme

 

Uusi BORA S Pure sopii pienimpäänkin keittiöön ja ratkaisee monta tilaongelmaa. Laite mahtuu jopa 60 cm leveään ja 60 cm syvään kalusteeseen. Asennuskorkeuskin on alle 20 cm, joten alakaappiin jää reilusti tilaa.

Ainutlaatuinen epäsymmetrinen design tekee BORA S Puresta keittiön katseenvangitsijan. Se antaa keittotasolle modernin ilmeen. Ilmanohjaimen värinkin voit valita: vakiomustan ja pirteän keltaisen lisäksi valikoimista löytyvät mm. harmaa, sininen, punainen, oranssi, greige ja jadenvihreä vaihtoehto.

BORA S Pure on erittäin helppokäyttöinen, hiljainen ja vaivaton puhdistaa. Kahvin keittäminenkin espressopannulla on helppoa: BORA S Pure valmistaa kahvin optimaalisella lämpötilalla ja keittoajalla. Kahvitoiminto on käytettävissä laitteen vasemmanpuoleisilla keittoalueilla.

Tutustu uuteen BORA S Pureen tarkemmin.