Savo Design valmistautuu kesään 2020

Koronapandemian vaikutukset pienenevät

 

Savo Design on omalta osaltaan tukenut yleisiä toimenpiteitä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Olemme rajoittaneet liikkumistamme, työskennelleet pääosin etänä ja pitäneet myös näyttelytilamme väliaikaisesti suljettuna. Nyt kesää kohden rajoitukset vähenevät ja meilläkin palataan normaalimpaan toimintaan.

1.6. alkaen meidän näyttelytilamme ovat jälleen avoinna ja henkilöstömme on valmiina esittelemään tuotteita Vantaan Muuntotien tiloissamme. Pidämme edelleen huolta hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä, ja tietenkin tulemme töihin vain täysin terveenä. Samaa odotamme ja edellytämme vierailtamme.

Myyntitiimimme on myös aloittanut matkustamisen kotimaassa asiakkaidemme toiveita kuunnellen. Olemme työskennelleet tiiviisti monien uusien tuotteiden ja ratkaisuiden äärellä ja tuomme uutuusinfoa teille mielellämme. Hyödynnämme toki myös tehokkaita etäyhteysratkaisuja sekä webinaareja tapaamisissamme ja koulutuksissamme.

Tavaran saatavuus ja toimitukset asiakkaillemme ovat toimineet korona-aikana pääosin mallikkaasti ja toimituskykymme alkavan kesän osalta näyttää hyvältä. Toivomme asiakkailtamme ymmärrystä niissä muutamissa tilanteissa, joissa olemme joutuneet poikkeamaan normaalista toimitusajastamme.

Näin etenemme kohti kesää, asiakkaitamme innolla ja ammattitaidolla palvellen. Lomakausi on käynnistymässä ja meillä vakiintuneen käytännön mukaisesti olemme jaksottaneet työntekijöiden lomat koko kesäkaudelle, näin ollen palvelemme keskeytyksettä normaalisti koko kesän ja toimitilamme ovat auki arkisin klo 8-16 kuten aina.

Erinomaista kesää kaikille, yritetään me kuluttajina omalla toiminnallamme vaikka tukea niitä toimialoja, jotka ovat covid-19 pandemiasta pahimmin kärsineet. Tavataan kesällä esimerkiksi kotimaan matkailukohteissa!