Referenssit

Tilava, tehokas ja tyylikäs liesi erinomaisella imuteholla

Asiakkaat: Henri Kuittinen ja Leena Varelius
Kohde: Kerrostaloasunto Helsingissä
Savo-ratkaisu: BORA X Pure, induktiokeittotaso integroidulla liesituulettimella, huoneilmaan palauttava

Henri Kuittinen ja Leena Varelius remontoivat 2022 kerrostaloasuntonsa keittiön Helsingin keskustassa. Koska he tekevät paljon ruokaa kotona, heille oli tärkeää saada tehokas ja riittävän iso, mutta kuitenkin tyylikäs liesi. Lisäksi he eivät halunneet erillistä liesituuletinta.

 

Pariskunta kuuli BORA-laitteista hyviä kokemuksia tuttaviltaan ja keittiön suunnittelijalta. He päätyivät ystäviensä suosittelemaan BORA X Pure malliin sen reilun koon, tyylikkään ulkonäön ja helpon ylläpidon perusteella.

Henri ja Leena ovat olleet erittäin tyytyväisiä valintaansa. ”BORA X Purella kokkaaminen on nautinto”, iloitsee Henri. ”Liesi on mahtavan tehokas ja tuulettimen imuteho erinomainen. Meillä on usein montaa rautaa tulella ja paistamme paljon ruokaa korkealla lämmöllä. Tehokas imuteho on meille tärkeä, jotta palovaroittimet eivät ala soimaan ja ruoan käry ei täytä koko asuntoa. BORAn rasvasuodattimen pesu on myös huomattavasti helpompaa kuin perinteisessä liesituulettimessa. Kun huolto on helppoa, se tulee tehtyäkin useammin.”

 

”Voimme ehdottomasti suositella BORA-laitetta kaikille, jotka pitävät ruoanlaitosta ja haluavat tyylikkään ja helppohoitoisen ratkaisun kotiinsa”, summaa Henri. ”Tasotuulettimen imuteho on monesti kysymysmerkki, mutta BORAlla se on erinomainen!”