Referenssit

BORA Pure – kun estetiikka kohtaa suorituskyvyn

Asiakas: Riika W./Coterie-blogi
Kohde: Kerrostaloasunto Helsingissä
Savo-ratkaisu: BORA Pure, induktiokeittotaso integroidulla liesituulettimella, huoneilmaan palauttava

Suositun Coterie-blogin kirjoittaja Riika W. perheineen remontoi hiljattain uuden eteläisessä Helsingissä sijaitsevan asuntonsa. Keittiöön hän halusi ehdottomasti BORAn, josta hänellä oli kokemusta jo entuudestaan. Edellisen asunnon keittiössä oli BORA Classic, johon Riika perheineen oli ollut todella tyytyväinen. Tällä kertaa hän valitsi BORA Puren.

Ylivoimainen muotoilultaan

 

”Itseäni kiehtoo BORAssa sen vähäeleinen pelkistetty muotokieli, joka yhdistyy korkealuokkaiseen suorituskykyyn”, kertoo Riika. ”Malliksi vaihdoimme tällä kertaa tosiaan BORA Puren, jossa on pyöreä integroitu imuosa lieden keskellä. Pyöreä muoto rikkoo kivasti saarekkeen kulmikkaita muotoja ja näyttää mielestäni todella ajankohtaiselta. Etenkin estetiikaltaan BORA Pure on ylivoimainen, joten en oikein nähnyt sille edes potentiaalista kilpailijaa.”

 

Huippuluokan käytettävyys

 

”BORA Pure liedellä on kyllä ilo kokkailla”, riemuitsee Riika. ”Pidän kovasti myös Puren ohjauspaneelista, joka on todella intuitiivinen. Itselläni on myös melkoisen kuivat kädet, joten joskus näiden kosketuspainikkeisten laitteiden kanssa tuppaa olemaan ongelmia (laite ei reagoi kosketukseen), mutta Puren kanssa ei ole näitä haasteita ilmaantunut.”

”Lisäksi BORA Pure mahtuu varsin matalaan tilaan (laitteen korkeus on alle 20 cm), joten sen alla olevaan säilytyslaatikkoon jää vielä ihan kivasti tilaa”, jatkaa Riika. ”Imutehoa on myös reilusti; emme käytä oikeastaan koskaan liesituuletinta maksimiteholla, sillä pienemmälläkin pärjäämme hyvin. Ja tänään ystäväperheen käydessä kylässä sain myös toisen henkilön varmistuksen sille, että BORA on varsin hiljainen. Taitaa olla pakko hankkia BORA myös maalle!”

 

Lue Riikan blogipostaus BORA Puresta täältä.