BORA – enemmän kuin ruoanlaittoa

BORA – enemmän kuin ruoanlaittoa

 

BORA tuo mukanaan suunnittelun vapauden, raikkaan ilman, esteettisen nautinnon ja ennen kaikkea ilon ruoanlaitosta.

 

Minimalistista muotoilua ja maksimaalista järjestystä ja tuoreutta

 

BORAn uusilla kaappiin integroitavilla kylmälaitteilla, BORA Cool -jääkaapilla, BORA Cool Combi -jääkaappipakastimella ja BORA Freeze -pakastimella, elintarvikkeet säilyvät pitkään tuoreina ja ne on helppo pitää järjestyksessä. Tuotteiden monipuoliset ominaisuudet sekä erinomainen jäähdytys- ja pakastusteho täyttävät kaikki toiveet.

 

Myös ergonomiaan on kiinnitetty erityistä huomiota, sillä ulosvedettävillä hyllyillä olevat laatikot voi irrottaa täyttämistä, tyhjentämistä ja puhdistamista varten. Lisävarusteena saatavat tarvikkeet helpottavat järjestyksen ylläpitoa jääkaapissa ja ovat samalla niin tyylikkäitä, että ne voi nostaa suoraan ruokapöytään.

 

Ihanteellinen valaistus asumiseen ja ruoanlaittoon

 

Laadukkailla BORA-valaisimilla saat kirkkaan valon ruoanlaittoa varten ja himmennetyn, lämpimän valon ruokailuhetkeen. Valaistuksen on oltava tilanteen mukaan käytännöllinen tai tunnelmallinen, jotta ruoanlaittokokemus olisi paras mahdollinen ja jotta keittiöstä tulisi hyvän olon paikka, jossa on mukava viettää aikaa.

 

Vaakasuuntainen BORA Horizon -riippuvalaisin sopii sekä epäsuoraksi tunnelmavaloksi ruokapöydän päälle että suoraksi valonlähteeksi keittotason ylle. Viisiportaisesti eleohjauksella säädettävä valon lämpötila ja portaaton himmennys takaavat viihtyisän tunnelman kaikissa tilanteissa. Ruokapöydän ylle sopivaa BORA Stars-riippuvalaisinta puolestaan voi himmentää portaattomasti, jolloin valaistus on aina ruokailuhetkeen juuri sopiva.

 

Pidempi elintarvikkeiden säilyvyys ja vähemmän ruokahävikkiä

 

Työtasoon integroitavan BORA QVac -vakumointilaitteen avulla elintarvikkeet säilyvät jopa kolme kertaa pidempään, mikä vähentää ruokahävikkiä. Tyhjiöinti ei heikennä elintarvikkeiden luonnollista makua tai ruokahalua herättävää ulkonäköä. BORAn keittotason höyrynpoistojärjestelmillä, kuten uudella BORA M Purella, voi valmistaa kätevästi ruokaa tyhjiöidyistä elintarvikkeista. BORA X BO -yhdistelmähöyryuunilla onnistuu tyhjiöityjen elintarvikkeiden Sous Vide -kypsennyskin.

 

Tutustu BORA-mallistoon: www.savo.fi/bora.