BORA – Unelmien keittiö

Ruoanlaitto sujuu unelmien keittiössä kuin tanssi. Sisustus miellyttää silmää ja toiminnallisuus helpottaa elämää. Kodinkoneetkin toimivat kuin unelma, ja myös niiden puhdistus käy vaivattomasti.

 

Nopeus ja helppous ovat valttia ruoanlaitossa; tietysti ruoan herkullisen maun lisäksi. Keittiöarkkitehtuurin uudistaja BORA toi viime vuoden lopussa markkinoille mullistavan uutuuslaitteen, jolla voidaan loihtia herkullinen ja terveellinen ateria sekä arkeen että juhlaan helposti ja nopeasti.

 

BORA X BO -yhdistelmähöyryuuni tuo ravintolatason ruoanlaittokokemuksen kotikeittiöihin. Kymmenet automaattiohjelmat ja intuitiivinen opastus tekevät kokkaamisesta todella helppoa. Tasaisen höyrynmuodostuksen ja optimaalisen lämmönjakautumisen ansiosta ruoka valmistuu erittäin nopeasti ja onnistuu aina.

 

Lempeällä höyrykypsennyksellä saadaan paistiin tai kalaan juuri haluttu kypsyysaste ja siitä tulee mehevä. Vihanneksissa säilyvät maku, vitamiinit ja värit. Höyry uudistaa edellisen päivän ruoan, pitää ruoan lämpimänä kuivattamatta sitä sekä sulattaa pakasteet kuumentamatta niitä. Lisäksi X BO -uunin yksinkertainen vetimetön muotokieli sekä visuaalinen kosketusnäyttö puhuttelevat vaativintakin sisustajaa. Ja uuni vielä puhdistuukin itsestään – edes pyyhkimistä ei tarvita!

 

BORA antaa paljon mahdollisuuksia myös keittiön suunnitteluun. Haluatko esimerkiksi kokkauspisteen ikkunan eteen tai viistokaton alle, tahdotko saarekkeen ilman näkymää peittävää liesituuletinta, tai tarvitsetko enemmän tilaa yläkaapeille…? Integroidulla liesituulettimella varustettujen BORA-liesitasojen avulla kaikki tämä onnistuu.

 

Modulaarisilla BORA Classic 2.0 ja BORA Professional 3.0 ratkaisuilla voidaan rakentaa jokaiseen keittiöön sopivan kokonaisuus yhdessä tehokkaan imuyksikön kanssa. Saatavana on laaja valikoima erilaisia keittotasoja – esimerkiksi rajaton induktio, Teppanyaki teräsgrillitaso ja kaasu – ja myös useamman keittotason sisältävät sekä pienet yhden keittoalueen yhdistelmät ovat mahdollisia.

 

Unelmien keittiö vastaa asukkaiden yksilöllisiä tarpeita. Lukuisia designpalkintoja voittaneet BORA-laitteet tarjoavat suunnittelun vapauden ja ylivoimaista käytettävyyttä nykyaikaiseen keittiöön sopivalla minimalistisella designilla.

 

Tutustu BORA-mallistoon: www.savo.fi.