Helppoa ruoanlaittoa BORA-uutuuksilla

 

Uusi BORA M Pure soveltuu kaikenkokoisille ja -muotoisille keittoastioille. Oikealla on kaksi rajatonta induktiotasoa, joissa on automaattisiltaus. Yhdistetty keittoalue lämmittää tasaisesti isot kattilat ja pannut ja sopii esimerkiksi BORA-grillipannulle. Vasemmalla olevat vyöhykeinduktioalueet sopivat erinomaisesti pienemmille keittoastioille.

 

Muotoilultaan BORA M Pure on minimalistinen ja moderni. Laitteen käyttö on vaistomaisen helppoa pystysuuntaisella säätimellä, jonka valaistus on tyylikkään valkoinen. BORA M Pure on saatavissa helmikuussa 2024.

 

BORA X BO -yhdistelmähöyryuuni tuo ravintolatason ruoanlaittokokemuksen kotikeittiöihin. Yli sata automaattiohjelmaa ja intuitiivinen opastus tekevät kokkaamisesta todella helppoa. BORA X BO ei ainoastaan helpota ruoanlaittoa vaan myös inspiroi luomaan herkullisia aterioita.

 

Uuden BORA QVac -vakumointilaitteen kanssa onnistuu ammattikokkienkin käyttämä Sous Vide -ruoanvalmistusmenetelmä  X BO -uunilla. QVac on työtasoon integroitava näppäränkokoinen, erittäin tehokas tyhjiöpakkauslaite, joka parantaa elintarvikkeiden säilyvyyttä jopa kolme kertaa pidemmäksi ja vähentää ruokahävikkiä. QVacilla voit myös marinoida supernopeasti 5–10 minuutissa. BORA QVac on saatavissa toukokuussa 2024.