Referenssit

Savo-mekanismien viimeistelty muotoilu, ergonomisuus ja käyttömukavuus sopivat mainiosti ainutlaatuisiin ratkaisuihimme

Asiakas: Näyttämö-Keittiöt
Savo ratkaisu: GRASS Nova Pro Scala -laatikkomekanismit ja GRASS-saranat

Näyttämökeittiöt Grass kasauspuristinUudessakaupungissa toimiva Näyttämö-Keittiöt valmistaa mittavapaita kalusteita keittiöön sekä kylpy- ja kodinhoitohuoneeseen. Yritys toimittaa myös mittojen mukaan valmistettuja liukuovia.

 

Joulukuussa 2017 Savo Designin ja Näyttämön yhteistyö laajentui kattamaan mm. GRASS-laatikkomekanismit ja -saranat. ”Savo-mekanismien viimeistelty muotoilu, ergonomisuus ja käyttömukavuus sopivat mainiosti ainutlaatuisiin ratkaisuihimme”, kertoi toimitusjohtaja Ville Ruohola. ”Hankintojen keskittäminen myös tehostaa yrityksemme toimintaa.”

 

Tammikuussa 2018 Savo kävi kouluttamassa Näyttämön henkilökuntaa GRASS Nova Pro Scala -laatikkojen kokoonpanoon tarkoitetun uuden GRASS ZP-N-E2 kasauspuristimen käyttöön. Se oli ensimmäinen Skandinaviaan toimitettu uusi kasauspuristinmalli.

 

Nyt Näyttämön mittavapaissa keittiöratkaisuissa ovat mukana tilavat, kevyesti avattavat ja pehmeästi sulkeutuvat Savo-GRASS laatikot. Ne soveltuvat muotoilunsa ja käyttömukavuutensa ansiosta täydellisesti Näyttämön yksilöllisiin ratkaisuihin.

 

Tutustu tarkemmin Scala-laatikkoratkaisuihin: https://savo.fi/tuote/nova-pro-scala/.

Näyttämökeittiöt