BORA saatavana nyt myös VILPE-huippuimuritalouksiin!

Savolta ensimmäisenä maailmassa huippuimuria ohjaavat keittotaso/liesituuletin -yhdistelmät.

 

Suomen liesituuletinmarkkinoiden ykkönen – Savo Design – jatkaa edelläkävijänä. Meiltä saat maailman ensimmäiset varmasti huippuimuriyhteensopivat keittotasoon integroidut liesituulettimet sekä laitteiden yhdistämiseen tarvittavat tekniset tiedot ja ohjeet.

Savo Design on tunnettu vahvasta liesituuletinosaamisestaan ja laajasta valikoimasta eri talotekniikoihin sopivia liesituulettimia. Asiakkaat ovatkin yhä useammin tiedustelleet meiltä, voidaanko BORA-liesituuletin kytkeä huippuimuriin ja onko BORA-järjestelmä mahdollista toteuttaa pelkällä huippuimurilla.

Olemme nyt tutkineet ja testanneet huippuimuriyhteensopivuuden yhdessä BORAn ja VILPEn kanssa: VILPE EC-sarjan huippuimurit ovat täysin yhteensopivia BORA Professional 2.0 PKA ja PKAS sekä BORA Classic CKASE -mallien kanssa. Testeissä on myös varmistettu, että BORA-liesituulettimen nopeudensäätö toimii moitteettomasti VILPE EC-huippuimurin kanssa: huippuimurin nopeus säätyy BORAn ohjauksen mukaisesti. Suosittelemme VILPE EC-sarjan ECo250P XL ja ECo250S XL -malleja, koska ne tarjoavat riittävän suorituskyvyn BORA-liesituulettimelle.

Tarkempia tietoja BORA-mallien yhdistämisestä VILPE ECo250 -huippuimuriin saat teknisestä tuestamme: info@savo.fi.

Savo BORA Professional