Referenssit

Halusimme aidosti avoimen keittiön

Kohde: Lato-talo Pirkanmaalla
Savo ratkaisu: BORA Basic BIU

Lato blogin keittiön bora basicKannustalon Lato-talon Pirkanmaalle rakentaneet Pee ja Jii pitivät rakennusprojektistaan blogia. He halusivat keittiöönsä ison saarekkeen ja oli selvää, että myös lieden on oltava saarekkeessa. ”Yksinäinen ruuanlaitto erillisessä keittiössä entisessä asunnossamme ei oikein maistunut. Liesi saarekkeessa mahdollistaa seurustelun muiden kanssa myös ruokaa laitettaessa eikä tarvitse edes kääntää selkää vieraille kokkaillessa.”

 

Perhe valitsi BORA Basic keittotason integroidulla liesituulettimella, koska he halusivat aidosti avoimen keittiön ilman näkymän peittävää lieden ylle tulevaa tuuletinta. Tasosta nousevat tuulettimet taas koettiin liian tehottomiksi, eikä sellaiselle haluttu uhrata tilaa saarekkeen sisältä. Korkea huonekorkeus esti kattotuulettimienkin käytön, etenkin kun katon alaslasku keittiön kohdalla ei tullut kysymykseen.

 

Pee ja Jii päätyivät huoneilmaan palauttavaan BORA Basic BIU -malliin, josta tutuilla oli hyviä kokemuksia. Yli vuoden käytön jälkeen 2017 syksyllä perhe oli tyytyväinen valintaansa. ”Sanoisin, että enemmän tuossa on imutehoa kuin perinteisissä tuulettimissa. Nyt reilu vuosi asuttu ja koen, että aivan oikea valinta tuli tehtyä.” Myös helppo puhdistaminen miellyttää. ”Se mikä tuossa on tosi hyvä, on tuo rasvasuodattimen ja tuon ritilän helppo peseminen. Tulee heitettyä pesukoneeseen aina kun on enemmän paistanut jotain ja heti on puhdasta. Arkikäytössä tosi timangi ominaisuus.”

 

Tutustu latotalo.blogspot.com -linkistä tarkemmin BORA Basic ratkaisun valintaperusteisiin.
Lue lisää BORA Basic ratkaisusta: https://savo.fi/tuote/bora-basic/.

Lato blogin keittiön bora basic