Referenssit

BORA oli selvä valinta alusta lähtien

Asiakas: Minna Vauhkonen
Kohde: Rivitaloasunto Helsingissä
Savo ratkaisu: BORA Pure, induktiokeittotaso integroidulla liesituulettimella, huoneilmaan palauttava

Kun ruokakuvaaja ja -kirjailija Minna Vauhkonen alkoi viime keväänä suunnittelemaan perheen rivitaloasunnon keittiöremonttia, hän tiesi jo valmiiksi, että haluaa ehdottomasti integroidulla liesituulettimella varustetun BORA-lieden uuteen keittiöönsä. Hän oli tutustunut BORA-tuotteisiin sekä sosiaalisessa mediassa että ystävän kotona.

BORA-mallin valintaperusteina mitat ja ulkonäkö

 

BORAn puolesta puhui sosiaalisen median ja ystävän ohella myös Kuluttaja-lehden testivoitto, pitkäaikainen tuotekehitys lieteen integroiduissa liesituulettimissa sekä muiltakin kuullut hyvät kokemukset. ”Useampikin BORAn malli oli meillä mietinnässä, mutta BORA Pure valikoitui meille lopulta mittojen ja ulkonäön perusteella”, kertoo Minna.

 

”Integroitu liesituuletin mahdollistaa lieden sijoittamisen melko vapaasti mihin vaan keittiössä”, jatkaa Minna. ”Pohdin lieden sijoittamista niemekkeeseen, mutta päädyimme pitämään lieden seinätasolla ikkunan luona. BORA Pure mahdollisti kapeammat yläkaapit, jolloin niiden ulkonäkö on kevyempi ja ikkunasta pääsee enemmän luonnonvaloa sisään. Ilahduttavaa on myös se, miten vähän liesi vie tilaa alakaapistosta – laitteen korkeus on alle 20 cm.”

Supertehokas laite helpottaa arkea lapsiperheessä

 

Vanhan keraamisen lieden jälkeen BORA Purella on ollut ihanaa laittaa ruokaa”, Minna iloitsee. Liesi on niin nopea, että esimerkiksi pastaa voi nykyään kutsua pikaruoaksi. Lapsiperheessä tätä arvostaa erityisesti ja se helpottaa arkea. Tehokkuudeen lisäksi myös liesituuletin on todella toimiva, se on miellyttävän hiljainen ja jaksaa imeä oikein hyvin kaikki höyryt.

 

Kaiken kaikkiaan BORA Pure on kaunis ja laadukas, ja liesituuletin supertehokas ei ihme, että se on voittanut lukuisia palkintoja. Pidän myös siitä, että huullettu upotus takaa lieden tyylikkään istuvuuden kivitasoon, eikä synny likaa kerääviä reunoja. Voin lämpimästi suositella BORA Purea!”