Referenssit

Liesituulettimen tärkein valintaperuste oli ekologisuus

Kohde: Nelikerroksinen townhouse-pientalo Helsingin Kalasatamassa
Savo ratkaisu: Kattoon asennettava eRH-95 liesituuletin, joka ohjaa EC-huippuimuria

Fiskari31 blogi esittelee nelikerroksisen townhouse-pientalon suunnittelua, rakentamista ja sisustamista Helsingin Kalasatamassa. Talon keittiöön valittiin Savon e-sarjan kattoon asennettava liesituuletin eRH-9511-S, joka ohjaa EC-huippuimuria.

 

Ekologisuus ja ympäristöystävällisyys olivat kantavia teemoja taloprojektin materiaalien ja tuotteiden valinnoissa. Myös liesituulettimen tärkein valintaperuste oli ekologisuus. EC-ohjaus on huomattavasti perinteisiä vaihtovirtamoottorilla varustettuja huippuimureita ja ilmanvaihtokoneita ohjaavaa AC-ohjausta energiatehokkaampi.

 

Tärkeitä tekijöitä olivat myös muotoilu ja kotimaisuus – tarkemmin italialaisen muotoilun ja suomalaisen tekniikan yhdistelmä. ”Savo on rakentanut huippuimuria ohjaavan EC-puhaltimen ja laitteen ohjauselektroniikan sellaiseksi, että laite sopii suomalaisille huippuimureille. Laitteessa on italialainen muotoilu yhdistetty suomalaiseen insinööritaitoon – aika täydellinen yhdistelmä!”

 

Valintaan vaikutti suuresti myös varmuus siitä, että liesituuletin on täydellisesti yhteensopiva nimenomaan talon katolle asennetun kotimaisen VILPEn Eco 2205 huippuimurin kanssa. Tässä olivat avuksi blogin kirjoittajan informatiivisiksi kiittämiltä Savon verkkosivuilta löytyvät esitteet ja liesituulettimet -sivun tuotesuodatin, jolla voidaan etsiä tuulettimia esimerkiksi asennuspaikan ja ilmanvaihtojärjestelmän mukaan. Myös sivustolta löytyvät yhteensopivuustaulukot, joista voidaan tarkistaa laitteiden yhteensopivuus eri huippuimureiden kanssa, helpottivat liesituulettimen valintaa.

 

Tutustu fiskari31.blogspot.fi -linkistä keittiön suunnitteluun ja liesituulettimen valintaan.
Lue lisää SAVO eRH-95 RST liesituulettimesta: https://savo.fi/tuote/liesikupu-erh-95-rst/.

 

(Kuva© Fiskari31)

Fiskari31 keittiön eRH 95 liesituuletin