Referenssit

Keittiösuunnittelun yksi tärkein linjaus oli vähäeleinen, mutta tehokas liesituuletin

Asiakas: Lainahöyhenissä-blogin kirjoittaja Piret
Savo ratkaisu: Bora Basic Plus BFIA

Lainahöyhenissä bora basic plusPiret kertoo Lainahöyhenissä-blogissa BORA Basic Plus ratkaisun valintaperusteista ja käyttökokemuksistaan. ”Keittiösuunnittelun yksi tärkein linjaus oli vähäeleinen, mutta tehokas liesituuletin.” Hän halusi pitää keittiön avarana ja kalustemaisena, joten lieden ylle katosta ripustettava liesituuletin ei tullut kysymykseen. Vinon katon vuoksi myöskään kattoon asennettavat minimalistiset liesituulettimet eivät sopineet, eikä Piret halunnut tehdä kattoon alaslaskua liesituulettimen kohdalle. ”Tasosta nouseva liesituuletin ei myöskään miellyttänyt, koska jokainen ylimääräinen reikä tasossa on liikaa, ja omansa särkemään keittiöön halutun vähäeleisen yleisilmeen.”

 

Piret näki BORA Basic Plus ratkaisun ensimmäistä kertaa keittiömyymälässä ja innostui heti. Reilunkokoinen induktiotaso integroidulla liesituulettimella, joka vetää kaikki paistamisesta aiheutuvat käryt suoraan keittotasolta alaspäin, tuntui sopivan keittiöön täydellisesti.

 

Piretin keittiöön tuli BORA Basic Plus BFIA hormipoistoinen malli, koska hän halusi saada kaikki käryt suoraan ulos asti. Liesi oli suunniteltu asennettavaksi keskellä keittiötä seinistä irrallaan olevaan saarekkeeseen, joten hormipoiston toteutus vaati tarkkaa suunnittelua. ”Vastaava mestari yhdessä LVI-suunnittelun ja Savon tuotevastaavan kanssa päätyivät alakuvassa näkyvään ratkaisuun, missä poistohormi vietiin lattian alla betonivalussa lämpimään väliseinään ja väliseinässä edelleen katolle ulos.”

Lainahöyhenissä keittiön mittakuva

Lainahöyhenissä bora basic 2”Bora Basic on osoittautunut käytössä todella tehokkaaksi, ja rajattomat keittoalueet mahdollistavat maksimaalisen tilankäytön levyllä”, kertoo Piret. Liesituuletinta hänen ei ole tarvinnut säätää itse vielä kertaakaan, koska se käynnistyy automaattisesti ja säätää imutehoa tarpeen mukaan. ”Liesi on moderni, kaunis, helppokäyttöinen ja todella tehokas – teen ruokaa paljon, enkä siedä keittiön kodinkoneilta minkäänlaista hikottelua.” Tuulettimen äänitasoa Piret kehuu maltilliseksi, pienimmällä tehollaan lähes äänettömäksi. Myös helppo puhdistaminen miellyttää. ”Lieden keskiritilä lähtee irti ja kaikki roskat kerääntyvät ritilän alla olevaan säiliöön eli on todella helppo pitää puhtaana.” Piret on ollut valintaansa täydellisen tyytyväinen.

 

Lue koko blogipostaus täältä.
Lue lisää BORA Basic Plus ratkaisusta: https://savo.fi/tuote/bora-basic-plus/.

 

(Kuvat© Lainahöyhenissä-blogi)

Lainahöyhenissä keittiön bora basic plus