Referenssit

Esteetön näkymä keittiöstä ja ratkaisun tehokkuus olivat tärkeimmät perusteet Bora Basicin valintaan

Asiakas: Matti Kokkonen
Kohde: Omakotitalo Jyväskylässä
Savo ratkaisu: BORA Basic BIU (huoneilmaan palauttava induktio)

Matti Kokkonen valitsi keittiöönsä aktiivihiilisuodattimella varustetun Bora Basicin. Esteetön näkymä keittiöstä ja ratkaisun tehokkuus olivat tärkeimmät valintaperusteet.

 

Nyt lähes kolme vuotta Bora Basicia käytettyään Kokkonen on edelleen erittäin tyytyväinen valintaansa. ”Onhan se todella tehokas – kevyempiä mausteita, kuten oreganoa, kannattaa annostella ruokaan vähän alempaa, jotta tuuletin ei imaise niitä sisäänsä. Ja suodatin on niin hyvä, ettei mitään käryjä haista”, hän kertoo.

 

”Hämmästyttävää, miten hyvin suodatin oikeasti toimii!”

 

”Laite muistutti hiljattain hiilisuodattimien vaihdosta, joten tilasin uudet suodattimet. Kun sitten aloin vaihtamaan niitä, huomasin että jo puolitoista vuotta käytössä olleet suodattimet olivat toiselta puolelta edelleen ihan uuden näköiset”, Kokkonen ihmettelee. ”Hämmästyttävää, miten hyvin suodatin oikeasti toimii!” Kuvassa näkyvät käytetyt suodattimet, joiden toinen puoli on aivan uutta vastaava.

 

Bora suosittelee suodattimien vaihtoa kerran vuodessa tai 150 käyttötunnin jälkeen, ja laite muistuttaa vaihdosta, kun käyttötunnit ovat tulleet täyteen. Kokkosen Bora oli ollut nämä 150 tuntia kovassa käytössä. ”Perheessämme on viisi lasta, joten laitamme melkein joka päivä kaksi lämmintä ruokaa.”

 

Kokkonen uskoo, että säännöllisellä Boran jälkituuletuksen käytöllä on osuutensa suodattimien pitkään käyttöikään. ”Olemme jättäneet tuulettimen kuivaamaan itsensä lähes joka käytön jälkeen. Varmasti vaikuttaa myös suodattimien käyttöikään, jos laitetta käytetään oikein.”

 

”Voin lämpimästi suositella Boraa, ja moni kaveri on sen hankkinutkin nähtyään laitteen toiminnan livenä täällä meillä kotona.”

Matti Kokkosen BORA Basic BIU, huoneilmaan palauttava induktio