Referenssit

Savo eRH-95 liesikupu oli oivallinen valinta

Kohde: Kannustalo Ylöjärvellä
Savo ratkaisu: Kattoon asennettava eRH-95 liesikupu, joka ohjaa EC-huippuimuria

Hämeeseen Ylöjärvelle Kannustalon perheensä kanssa rakentanut Sally kertoo blogissaan lähes kahden vuoden asumisen jälkeen käyttökokemuksiaan kodin Topi-Keittiöstä ja sinne valituista materiaaleista sekä laitteista.

 

Suuressa saarekkeessa sijaitsevan lieden kaveriksi keittiöön tuli Savon eRH-95 kattoliesikupu, joka ohjaa EC-huippuimuria. Liesikupu otettiin mukaan talon lvis-suunnitteluun jo varhaisessa vaiheessa, jotta voitiin varmistaa riittävän suuret kanavat ja kaikki sähkökytkennät. Keittiön kattoa jouduttiin hieman laskemaan, jotta kaikki tarvittava saatiin mahtumaan. Kannustalon 280 cm:n vakiohuonekorkeuden ansiosta katon laskeminen onnistuikin hyvin.

 

Sally kehuu eRH-95 liesikupua oivalliseksi valinnaksi. ”Kattoliesikupu on paitsi kaunis, niin myös tosi käytännöllinen. Se on käytössä hiljainen ja vetää loistavasti, vaikka sijaitseekin ylhäällä katonrajassa. Käyttö on helppoa kaukosäätimellä ja tässä mallissa on lisäksi tehokkaat led-valot sekä rasvasuodattimen puhdistusmuistuttaja.”

 

(Kuva ©countrysally)

 

Lue koko blogipostaus täältä.
Tutustu tarkemmin Savo eRH-95 liesikupuun.

Countrysally erh-95 liesikupu