Referenssit

Minulla on liesien ja liesituulettimien Rolls Royce

Asiakas: Harri Höglund
Kohde: Loft-asunto verstasrakennuksessa Nakkilassa
Savo ratkaisu: BORA Classic CKASE, CG-11, CFI-11 (liesituuletinyksikkö, kaasutaso ja rajaton induktio)

Harri Höglundin bora liesituuletinHarri Höglundille tarjoutui hiljattain mahdollisuus toteuttaa noin 15 vuotta vanha unelma: ostaa vanha verstasrakennus ja rakentaa sinne loft-asunto. Hän halusi toteuttaa projektin harkiten ja hyviä, toimivia ratkaisuja käyttäen.

 

Lieden ja liesituulettimen valinta loft-asuntoon ei ollut helppoa. ”Keittiö on kodin sydän ja mietin pitkään, minkälaisen ratkaisun hankkisin liedeksi ja liesituulettimeksi”, Höglund kertoo. ”Tarjolla oli useita vaihtoehtoja, ja heti alussa meillä oli haaveena saada sekä induktio- että kaasuliesi. Liesituulettimen valintaa rajoittivat asunnon kattorakenteet, jotka eivät mahdollistaneet tuulettimen hormin vetoa siihen, mihin saareke ja liesi oli suunniteltu.”

 

”Minut vakuutti se, miten tehokas Boran liesituuletin on”

 

Höglund tutustui BORA keittotaso-liesituuletinratkaisuihin Habitare 2017 -messuilla. ”Minut vakuutti se, miten tehokas Boran liesituuletin on. Messuosastolla paistettiin pihvejä aktiivihiilisuodattimella varustetulla Boralla, eikä siellä ollut mitään käryjä tai hajuja.” Optioita BORA Classic keittotaso-liesituuletinyhdistelmän kokoonpanoksi on useita, mutta Höglundin loft-asunnon keittiöön tuli imuyksikön rinnalle rajaton induktio ja kaasutaso, jotka olivat toivomuslistalla. ”Alaspäin imevä liesituuletin oli erityisen tärkeä”, Höglund painottaa. ”Loft-asunnon tulee olla esteetön ja avara, enkä halunnut saarekkeen eteen mitään isoja kupuja tai muita näköesteitä.”

 

”Liesien ja liesituulettimien Rolls Royce”

 

Harri Höglundin bora classicHöglundin Bora Classic -ratkaisun käyttökokemukset ovat olleet erittäin positiivisia. ”Boran tuotteet toimivat erinomaisesti. Käyttökytkimet ovat loogiset ja kaikessa huomaa korkean laadun. Kaasuliesi on helpposäätöinen, ja sen sytytystoiminto toimii moitteettomasti. Induktiotaso saa yllättäen veden kiehumaan jopa nopeammin kuin kaasu. Ja liesituuletin toimii juuri kuten pitää ja suodattaa hajut. On selkeästi tunne, että minulla on liesien ja liesituulettimien Rolls Royce. Jos mies voi tuntea tyytyväisyyttä niin arkisista asioista kuin keittiön koneista, niin minä tunnen. Täytän 50 lokakuussa ja minulla on sellainen olo, että sain toteuttaa haaveeni toimivasta ratkaisusta – sellaisesta, että ei tarvitse jälkeenpäin harmitella.”

 

Tutustu tarkemmin BORA Classic ratkaisuun: https://savo.fi/tuote/bora-classic/.

Harri Höglundin loft keittiö