Savo-kylpyhuonealtaat

Savon ajattomasta mallistosta löydät sopivan altaan moneen eri sisustustyyliin ja erikokoisiin kylpyhuoneisiin.

 

Koitere-tasoaltaassa yhdistyvät kätevästi pesuallas ja laskutaso. Tyylikäs tasoallas sopii minimalistiseenkin sisustustyyliin. Tasoallas on valmistettu kokonaan helppohoitoisesta ja kestävästä Duratek-komposiittimateriaalista. Tason paksuus on vain 10 mm, joten allas on kevyt. Saatavana valkoisena ja mustana kolmessa eri leveydessä: 80, 100 ja 120 cm.

 

Tasoon integroitava, pelkistetyn vähäeleinen Kaavi-allas antaa mahdollisuuden käyttää tasona esim. luonnonkivitasoa, joka luo ylellisen tunnelman kylpyhuoneeseen. Täysintegroidut allasratkaisut ovat myös erittäin helppohoitoisia ja hygieenisiä. Kaavi-allas on valmistettu vahvasta Keratek Plus -materiaalista, joka toistaa altaan mustan ja valkoisen värin erinomaisesti.

 

Tasapainoisen ovaalin muotonsa ansiosta suurikokoinen malja-allas Kaita sopii kapeankin tason päälle. Tyylikkään ohutreunainen allas on valmistettu hygieenisestä ja kestävästä Solid Surface -komposiittimateriaalista. Materiaali on myös miellyttävän lämpimän tuntuinen koskettaa ja helppo puhdistaa.

 

Koto-altaan ajaton pyöreä muoto yhdistettynä mattavalkoiseen pintaan antaa lähes rajattomasti sisustusmahdollisuuksia eri materiaaleihin yhdistettynä. Tason päälle asennettava malja-allas on valmistettu Solid Surface -komposiittimateriaalista.

 

Savo-kylpyhuonealtaiden laadukkaat komposiittimateriaalit kestävät aikaa ja käyttöä. Kaikki kylpyhuonealtaamme sisältävät kotimaisen tilaa säästävän Prevex Preloc -vesilukon taipuisalla viemäriputkella.

 

Tutustu Savo-allasmallistoon: www.savo.fi/altaat.