Unelmien keittiö

Keittiö on kodin sydän ja monien mielestä asunnon tärkein tila. Siellä vietetään niin paljon aikaa, että arkipäivän toimintoja ja ruoanlaittoa helpottavat innovaatiot tulevat tarpeeseen. Tehokas tilankäyttö, toiminnallisuus ja persoonallinen sisustus voivat tehdä niin pienestä kuin suurestakin keittiöstä unelmien keittiön.

 

Innovatiivisia kodinkoneita unelmien keittiöön

 

Keittotasoon integroidut, alaspäin imevät liesituulettimet kasvattavat suosiotaan sekä sisustuksellisista että toiminnallisista syistä. Niiden tarjoama avoin näkymä ja raikas sisäilma houkuttelevat monia. BORA on näiden tasotuulettimien pioneeri ja erottuu laajalla mallistollaan sekä innovaatioillaan, jotka on kehitetty asiakaslähtöisesti ja asiakastyytyväisyyttä painottaen.

BORA-malliston laitteet X Pure, Pure, Classic 2.0 ja Professional 3.0 ovat muotoilultaan minimalistisen pelkistettyjä ja käytettävyydeltään huippuluokkaa. Hiljainen äänitaso, intuitiivinen ohjaus, automaattinen höyrynpoisto ja erittäin helppo puhdistettavuus tekevät niiden käyttämisestä miellyttävää ja vaivatonta. Ruoanlaittoon on myös tilaa reilusti, ja tehokas tuuletin poistaa kaikki ruoankäryt, joten keittiön sisäilma todellakin pysyy raikkaana.

 

Vapautta keittiösuunnitteluun

 

Haluatko kokata ikkunan edessä tai viistokaton alla, tahdotko saarekkeen ilman näkymää peittävää liesituuletinta tai enemmän tilaa yläkaapeille…? BORA-laitteiden avulla kaikki tämä onnistuu.

Modulaarisilla Professional 3.0 ja Classic 2.0 ratkaisuilla voit rakentaa juuri omaan keittiöösi sopivan kokonaisuuden yhdessä tehokkaan imuyksikön kanssa. Saatavana on laaja valikoima erilaisia keittotasoja – esimerkiksi rajaton induktio, Teppanyaki teräsgrillitaso ja kaasu – ja myös useamman keittotason sisältävät sekä pienet yhden keittoalueen yhdistelmät ovat mahdollisia.

Tarvitsetko lisää säilytystilaa keittiöön? Sekä tavallista suuremmilla keittotasoilla varustetun X Puren että kompaktin Puren asennuskorkeus on alle 20 cm, joten alakaappiin jää reilusti tilaa. Lisätila laatikostossa on mahtava etu pienissä keittiöissä, mutta tulee kyllä tarpeeseen myös suurissa saarekkeissa.

Unelmien keittiö vastaa asukkaiden yksilöllisiä tarpeita sekä toiminnallisuudeltaan että ulkonäöltään. Lukuisia designpalkintoja voittaneet BORA-laitteet tarjoavat suunnittelun vapauden ja ylivoimaista käytettävyyttä nykyaikaiseen keittiöön sopivalla minimalistisella designilla.

 


Tutustu BORA Pureen


Tutustu BORA X Pureen


Tutustu BORA Classic 2.0 ratkaisuun


Tutustu BORA Professional 3.0 ratkaisuun