DUAL Modular

 

DUAL Modular -liesikupu ohjaa AC- ja EC-moottoreita

 

Savon uudet lähes kaikkiin talotekniikoihin sopivat DUAL Modular -laitteet tekevät liesikuvun valinnasta helppoa, koska ne ohjaavat sekä AC- että EC-moottoreita. Liesikuvut sopivat AC- ja EC-huippuimurien ohjaukseen, ja lisävarusteena saatavan kätevän mV-125 tehostusventtiilin avulla ne ohjaavat myös AC- ja EC-ilmanvaihtokoneita. Laitteissa on Savon kehittämä älykäs ohjelmisto. Lisäksi niiden ominaisuuksia voidaan muokata erittäin monipuolisesti käyttäjä- ja kohdetarpeiden mukaisiksi.

 

DUAL Modular -mallistosta löytyy huomaamattomia keittiön yläkaapistoon integroitavia laitteita, seinälle asennettavia malleja sekä näyttäviä saarekeliesikupuja. Jatkuvasti laajenevasta DUAL Modular -mallistostamme löydät varmasti myös sinun keittiösi asennustapaan sopivan vaihtoehdon.

 

 

Savo tarjoaa nyt kaikille DUAL Modular -liesikuvuille pidennetyn 2+1 vuoden täyden takuun. Pidennetty takuu on voimassa 1.1.2023 alkaen ostetuille DUAL Modular -laitteille, jos ne rekisteröidään kolmen kuukauden sisällä ostopäivästä.Rekisteröinti tapahtuu Savon verkkosivuilla osoitteessa www.savo.fi/dm-takuun-pidennys.

 

Voit ostaa DUAL Modular -liesikupuja keittiökalusteiden erikoismyymälöistä sekä useimmista kodinkoneliikkeistä.