Koronaviruksen vaikutukset Savo Designin toimintaan

Näin covid-19 pandemia vaikuttaa toimintaamme tällä hetkellä

 

Me Savo Designilla teemme kaikkemme henkilöstömme ja asiakkaidemme turvallisuuden varmistamiseksi sekä liiketoimintamme jatkuvuuden turvaamiseksi.

Henkilöstömme noudattaa tiukkaa käsihygieniaa ja matkustuskieltoa sekä rajoitteita ihmisten kohtaamisessa. Toimihenkilömme työskentelevät pääosin etänä, ja henkilökohtaisten tapaamisten sijaan järjestämme asiakastapaamiset verkossa tai puhelimitse.

Varaston toiminta ja noutomyynti

Noudatamme varastollamme ja noutomyynnissä asiakkaiden ja henkilökunnan terveyden turvaavia ja koronaviruksen leviämistä ehkäiseviä toimenpiteitä. Pidämme noutomyynnin oven lukittuna ja pyydämme asiakkaita toimimaan oveen kiinnitettyjen ohjeiden mukaan, kun he haluavat asioida meillä. Kun meillä asioi ulkopuolisia, esimerkiksi rahdinkuljettajia, pidämme turvaetäisyydet kunnossa ja vältämme välillistäkin kosketusta esim. rahtikirjojen kautta.

Toimitukset

Posti, joka on pääkumppanimme kotimaan toimituksissa, on ilmoittanut kaiken toimivan toistaiseksi normaalisti. Tuotteet toimitetaan siis pääosin normaalien toimitusaikojen puitteissa. Poikkeustilanne saattaa kuitenkin aiheuttaa paikoin pieniä viiveitä.

28.3. Uudellamaalla voimaan tulevat liikkumisrajoitukset eivät koske tavaraliikennettä, joten toimitukset hoidetaan myös siltä osin normaalisti.

Meille ei ole tullut tietoja myöskään merkittävistä toimitushaasteista saapuvien tavaroiden osalta. On kuitenkin odotettavissa, että joitain viivästyksiä tai peruutuksia saattaa tulla tilanteen jatkuessa. Informoimme tällaisista tilanteista erikseen.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelijamme ovat tällä hetkellä hyvin tavoitettavissa ja myyntimme palvelee normaalisti, lukuun ottamatta henkilökohtaisia tapaamisia.

Toimisto ja myyntinäyttely

Toimistomme ja myyntinäyttelymme ovi pidetään toistaiseksi lukittuna. Pyydämme käymään tulossa olevia asiakkaita soittamaan numeroon 0207 181 450, jotta voimme sopia, miten voimme parhaiten palvella heitä.