Markkinoiden paras ilmanpoistokanava

BORA Ecotube on kokonaisvaltainen järjestelmä ilmanpoistoon.

 

Liesituulettimen poistoilmaputkistolla on merkittävä vaikutus niin sisäilman raikkauteen kuin tuulettimen äänitasoon. Vaikuttavia tekijöitä ovat mm. putken halkaisija, materiaalit, sisäpinnan sileys, liitosten tiivistykset sekä putkiston mutkien muotoilu.

BORA Ecotube on kokonaisvaltainen järjestelmä ilmanpoistoon. Korkealaatuinen, sertifioitu materiaali (V0 ja UL94 mukaiset materiaalit, DIN 4 102-1 luokitukset) ja tiiviit liitokset tekevät Ecotube -putkiston rakenteesta tukevan, eikä siitä tule ilmavuotoja.

Optimoitu ilmanvirtausSavo Bora ecotube ilmanpoistokanava

Ecotube -ilmanpoistokanavassa ei ole lainkaan teräviä kulmia. Patentoitujen mutkapalojen sisällä on muotoillut siivekkeet, jotka ohjaavat ilmaa tehokkaasti ja vähentävät virtausvastusta. Ilmanpyörteet pysyvät matalina, painehäviö on vähäinen ja virtausvastus on noin 20 % pienempi verrattuna muihin putkitusratkaisuihin. Optimoitu virtaus vähentää myös ääntä.

Helppo ja tarkka asennus

Ecotube -putkitusratkaisu sisältää paljon erilaisia osia ja on muunneltavissa lähes rajattomasti. Osia voidaan tarvittaessa myös lyhentää esimerkiksi tavallisella sahalla. Itsestään tiivistyvät liitokset elementtien välissä ovat helppoja asentaa myös ahtaissa paikoissa, joihin ei mahdu teippaamaan! Putket vain työnnetään paikoilleen kiinni toisiinsa itsesulkevan kumitiivisteen avulla. Tämäkin innovaatio on patentoitu. Ecotuben avulla saat liesituulettimen poistoilmaputkiston helposti tiptop-kuntoon.

Tutustu Ecotube -elementteihin https://savo.fi/tuotekategoria/liesituulettimet/ sivulla valitsemalla sivuvalikosta Kanavaosat.