Referenssit

BORA Professionalin Teppanyaki teräsgrillitasolla kokkailu teki messuilla vaikutuksen

Asiakas: Marko Vesaikko
Kohde: Kesämökki Asikkalassa
Savo ratkaisu: BORA Professional 2.0 PKAS, PKFI11, PKT11, ULB-1 (liesituuletinyksikkö, rajaton induktio, Teppanyaki teräsgilli ja BORA aktiivihiilisuodatin)

Marko Vesaikko perheineen hankki pari vuotta sitten tontin Asikkalasta ja rakensi sinne uuden kesämökin. Mökistä tuli moderni avoimine ja korkeine tilaratkaisuineen, ja sen olohuone, ruokailutila ja keittiö ovat kaikki samassa tilassa. Vesaikot eivät halunneet tinkiä myöskään kalusteiden ja kodinkoneiden laadusta.

 

”Fiilis tuli, kun nähtiin BORA ja varsinkin Teppanyaki käytössä”

 

Vesaikot näkivät BORA keittotaso-liesituuletinratkaisut messuilla käytössä, ja etenkin BORA Professionalin Teppanyaki teräsgrillitasolla kokkailu teki vaikutuksen. ”Fiilis tuli, kun nähtiin BORA ja varsinkin Teppanyaki käytössä – kun näki, miten näppärä grillitasolla on paistella ja miten kaikki käryt ja hajut oikeasti katosivat kuin maan nielemänä.”

 

Mökin avokeittiöön haluttiin esteetön näkymä, joten alaspäin imevä liesituuletin tuntui sinne täydelliseltä ratkaisulta. Keittotasoiksi valittiin Teppanyaki ja rajaton induktio, ja perhe odotti erityisesti Teppanyakilla kokkailua innolla.

 

”BORA Professional on ollut aivan loistava ratkaisu tähän tilaan”

 

Vesaikko on ollut erittäin tyytyväinen BORA Professional järjestelmän valintaan. ”Käryt ei tule silmille ja aktiivihiilisuodatin vie kaikki hajutkin.”

 

”Teppanyaki on ollut ahkerassa käytössä ja se on ollut tosi helppo pitää puhtaana. Itseasiassa grillitason puhtaanapidon helppous on yllättänyt meidät. Kaiken kaikkiaan BORA Professional on ollut aivan loistava ratkaisu tähän tilaan.”

Marko Vesaikon Bora Professional 2.0
Marko Vesaikon BORA Professional Teppanyaki teräsgrillitaso
Marko Vesaikon mökin keittiö