Referenssit

Concepta ja Concepta Folding mekanismeilla varustetut ovet antavat huolitellun ilmeen koko keittiölle

Asiakas: Ergo Kalusteet Oy
Kohde: Grand Residence 21
Savo ratkaisu: Hawa Concepta, Concepta Folding ja Multifold -mekanismeja

Grand Residence 21 julkisivu
Grand Residence 21 keittiö
Grand Residence 21 kodinhoitohuone

Grand Residence 21 on Helsingin Ullanlinnassa sijaitseva upea 1800-luvun lopun uusrenesanssirakennus, entinen Ohranan talo. Korkeavuorenkatu 21 osoitteessa sijaitseva suojeltu kiinteistö kunnostettiin entiseen loistoonsa niin julkisivunsa kuin huoneistojensakin osalta. Nyt kiinteistössä on yli 5000 m2 ylellistä asuintilaa taloyhtiön asukkaille tarjottavilla huipputason kaupunkiasumispalveluilla.

 

Savo toimitti yhdessä Ergo Kalusteet Oy:n kanssa luksushuoneistoihin HAWA Concepta, Concepta Folding ja Multifold mekanismeja. Esimerkiksi keittiön allas ja uuni piiloutuvat Concepta ja Concepta Folding mekanismeilla varustettujen ovien taakse antaen huolitellun ilmeen koko keittiölle. Avattuina ovet liukuvat siististi kaapin rungon sisään, eivätkä vie tilaa keittiössä.

 

Myös kodinhoitotila on piilotettu kauniilta seinärakenteelta näyttävien ovien taakse. Näin esimerkiksi pesukone voidaan ottaa esille vain silloin kun sitä tarvitaan, ja muulloin tila saadaan käytännöllisesti piiloon. Kodinhoitotilan ovissa on Multifold mekanismi.

 

Tutustu tarkemmin HAWA Concepta saksimekanismiin.

 

(Julkisivukuva© Senaatti.fi)

Grand Residence 21 keittiö