Referenssit

Avaraan avokeittiöön valittiin BORA Classic

Asiakas: Meli ja Taro Valo / Kaluste-Ruohonen
Kohde:
Omakotitalo Vermuntilassa Raumalla
Savo ratkaisut: BORA Classic, iLED saareke, GRASS Nova Classic -laatikot, Tiomos-saranat

Kaluste-Ruohonen suunnitteli ja rakensi Kendallin toimitusjohtaja Meli Valon ja hänen miehensä Taro Valon Vermuntilassa sijaitsevaan omakotitaloon kauniin avokeittiön. Keittiön ilme on tyylikkään pelkistetty; seinäkaappeja on vain yksi ja avointa tilaa hallitsee valtava saareke, jossa on runsaasti säilytystilaa.

 

Valot halusivat pitää avokeittiön näkymän avarana, joten alaspäin imevän liesituulettimen ja keittotasojen yhdistelmä tuntui saarekkeeseen selkeästi parhaalta vaihtoehdolta. He päätyivät modulaariseen BORA Classic ratkaisuun, jonka keittotasoiksi valittiin Teppanyaki teräsgrillitaso ja rajaton induktiotaso. Kaluste-Ruohonen huullosasensi BORAn saarekkeen vaikuttavaan 6 mm rosteritasoon.

 

Työskentelyvalaisimeksi BORA Classicille tuli kaunis iLED saareke, jolla on helppo säätää sekä valon värilämpötilaa että valaistuksen voimakkuutta tilanteen mukaan. Siro valaisin ei häiritse avaraa näkymää, mutta tarjoaa kuitenkin tehokkaan, tasaisen ja häikäisemättömän valaistuksen silloin kun sitä tarvitaan ja toimii haluttaessa myös tunnelmavalona.

 

“iLED on ollut erinomainen saarekkeen valaisimena”

”Alaspäin imevä liesituuletin on avokeittiön saarekkeeseen erittäin toimiva ratkaisu”, kertoi Meli Valo. ”Tila on avoin, tehokas tuuletin imaisee ruoankäryt ja suodatin hävittää hajut. Ja iLED on ollut erinomainen saarekkeen valaisimena. Kevyestä rakenteestaan huolimatta sen valaistusteho on hyvä ja etenkin värilämpötilan säätömahdollisuus miellyttää. Meillä se on säädetty viileään luonnonvalkoiseen 4000K, jotta keittiön tummat sävyt toistuvat puhtaina.”

 

“Arvostamme Savon hyvää asiakaspalvelua”

Kaluste-Ruohosen laadukkaissa keittiökalusteissa ovat käytössä tilavat, tekniikaltaan ja muotoilultaan huippulaatuiset Nova Pro Scala ja Nova Classic -laatikot sekä itsestään vaimennetusti sulkeutuvat Tiomos-saranat. Valojenkin keittiöstä löytyvät valkoiset Nova Classic-laatikot ja Tiomos-saranat.

 

”Savon tuotteet ovat korkealaatuisia ja tekniikaltaan edistyksellisiä, joten ne soveltuvat kalustemallistoomme erinomaisesti”, kertoi Kaluste-Ruohosen toimitusjohtaja Mauri Ruohonen.

 

”Arvostamme myös Savon hyvää asiakaspalvelua. Olemme tehneet tuloksellista yhteistyötä jo pitkään.”