Referenssit

iLED-P profiilivalot erinomainen valinta mediakeittiöön

Asiakas: Kesko
Kohde: K-Kampuksen mediakeittiö
Savo ratkaisut: Savo iLED-P profiilivalot, T-93 liesituuletin

Savo toimitti Helsingin Kalasatamassa sijaitsevan K-Kampuksen upean mediakeittiön valaistusta varten iLED-P profiilivalot, joilla voidaan säätää valon sävyä lämpimästä valkoisesta viileäänluonnonvalkoiseen (2700–6500 K), minkä lisäksi valaisimia voidaan himmentää. Liesituulettimeksi mediakeittiöön tuli työtasoon integroitava Savo T-93 liesituuletin.

 

Mediakeittiössä kuvataan mm. Mitä tänään syötäisiin? -ohjelman arkijaksoja. Ennen iLED-P profiilivalaisinten asennusta ja käyttöönottoa valaisin täytyikin testata HD-tason TV-kameran kuvauksissa. Kuvaustilanteessa valo säädettiin 5600 K:iin. Testauksella haluttiin varmistaa, että iLED-valossa ei näy värinää TV-kuvassa.

 

”Mediakeittiössä kuvataan sisältöä sekä televisioon että sosiaaliseen mediaan”, kertoo Keskon Cello-keittiöiden mallistosuunnittelija Anne Mukkula. ”TV-kuvauksissa on tärkeää, että keittiön valaistus on tehokas ja värinätön. Somekuvissa taas toimii joskus tunnelmavalaistus paremmin. Mediakeittiö on välillä myös showroom-käytössä. Savon korkealaatuiset iLED-P profiilivalot ovatkin osoittautuneet erinomaiseksi valinnaksi mediakeittiöön. On hienoa, että valaistusta voidaan säätää tilanteen mukaan!”