Referenssit

BORA kiinnosti pelkistetyn ilmeensä vuoksi

Asiakas: Katariina Knuuti
Kohde: Kerrostaloasunto Helsingissä
Savo ratkaisu: BORA Pure/PURU induktiokeittotaso integroidulla liesituulettimella, huoneilmaan palauttava.

Arkkitehti Katariina Knuuti perheineen etsi uuteen keittiöönsä sopivaa vaihtoehtoa tasoon upotettavaksi liesituulettimeksi. Liesi oli suunniteltu sijoitettavaksi ikkunan viereen, eikä lieden yläpuolelle haluttu yläkaappeja tai seinälle asennettavaa liesituuletinta.

 

”Halusin toteuttaa yläkaapittoman osan keittiötä mahdollisimman avarana ja hyödyntää seinätilan valaistukseen”, kertoo Knuuti. ”BORA lieden ja liesituulettimen yhdistelmä kiinnosti yksinkertaisuutensa ja pelkistetyn ilmeensä vuoksi. Hyvä ominaisuus oli myös pienehkö tilantarve joihinkin muihin malleihin verrattuna.” Knuuti kuuli tulossa olevasta uudesta BORA Pure -mallista ollessaan yhteydessä Savo Designiin. ”Ihastuimmekin sitten juuri tähän Pure-malliin vähäeleisemmän ilmeensä vuoksi. Sen musta liesituuletinhan on lieden keskellä lähes huomaamaton. Myös mallin erittäin helppo huollettavuus oli tärkeä valintaperuste.”

”Pure on ollut aivan ihana, toimiva ja kaunis!”

 

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä valintaamme; Pure on ollut aivan ihana, toimiva ja kaunis! Ja sen käyttäminen on ollut tosi helppoa. Automaattiasetusta käytettäessä on kätevää, kun tuuletin käynnistyy, säätyy ja sammuu liettä käyttämällä, eikä liesituuletinta tarvitse erikseen käynnistää. Arvostamme myös sitä, että lieden ylle jää nyt avaraa tilaa, kun ei tarvita erillistä liesituuletinta. Suosittelisinkin Boraa erityisesti saarekkeisiin tai sellaisiin tilanteisiin, joissa halutaan vapauttaa tilaa työtason yläpuolelta.”