Referenssit

BORA Puren tehokkuus ja hiljaisuus teki vaikutuksen

Asiakas: Franz Design Oy
Kohde:
Toimistotilan avokeittiö Helsingissä
Savo ratkaisut: BORA Pure (huoneilmaan palauttava Puru), Twist Around -pistorasiat

Franz Design uudisti hiljattain toimistotilaansa ja samassa yhteydessä myös toimiston avokeittiö uusittiin. Toimiston arkkitehtoniseen kokonaisilmeeseen sopii upeasti keittiön massiivinen, yli neljä metriä pitkä saareke, johon vaihdettiin näyttävä terästaso.

 

”Halusimme pitkänomaiseen saarekekeittiöömme mahdollisimman eleettömän liesi- ja liesituuletinratkaisun, eikä matalan tilan kattoon haluttu mitään ylimääräistä”, kertoo suunnittelija Sofia Frantsi. ”BORA on tullut vastaan projekteissamme ja kiinnostus on ollut suurta. Toisaalta myös epäilyt liesituulettimen tehokkuudesta ja toiminnallisuudesta ovat olleet ilmassa. Niinpä päätimme, että toimistossamme jos jossain voisimme demota laitetta asiakkaille. Valitsimme saarekkeeseen uuden BORA Puren, joka sopii ominaisuuksiensa ja kokonsa puolesta keittiöömme erinomaisesti.”

”Voimme vilpittömästi suositella Boraa”

Franz Designin henkilöstö on ollut tyytyväinen BORA Puren valintaan. Varsinkin imuyksikön tehokkuus ja hiljaisuus ovat tehneet vaikutuksen laitteen minimalistisen designin ohella. ”Teemme ruokaa toimistollamme lähes päivittäin, eikä käryt ole kertaakaan päässeet muihin tiloihin”, iloitsee Frantsi. ”Erityisen positiivista on ollut laitteen tehokkuus suhteessa siitä kuuluvaan ääneen. Lisäksi Puren pelkistetty muotoilu sopii kauniisti vähäeleisesti sisustettuun keittiöömme.”

 

”Voimme vilpittömästi suositella Boraa ja tulemme sitä ehdottomasti myös suosittelemaan asiakkaillemme.”