Referenssit

Tila pysyy avarana ja näköyhteys säilyy läpi tilan

Asiakas: Sara Parikka
Kohde: Omakotitalo Espoossa
Savo ratkaisu: BORA Pure/PURU induktiokeittotaso integroidulla liesituulettimella, huoneilmaan palauttava.

Sara Parikka perheineen rakensi hiljattain Espooseen upean hirsitalon. Talo on moderni ja avara – huikean suurilla ikkunoilla varustettu olohuone on useita metrejä korkea ja samassa tilassa ovat myös keittiö ja ruokailutila. Sisustuksen väritys on vaalean neutraali tehostettuna tyylikkäästi mustalla; esimerkiksi keittiö on kokonaan musta.

Parikat halusivat myös pitää tilan avoimena, joten liesitasoon integroitu liesituuletin tuntui heti alusta lähtien luontevimmalta ratkaisulta avokeittiön saarekkeeseen. Sara kävi tutustumassa BORA-ratkaisuihin Savo Designin myyntinäyttelyssä ja omaan kotiin sopivimman laitteen valinta osoittautui yllättävän vaikeaksi. ”Meinasi lähteä ihan lapasesta, kun kaikki näytti niin hienolta.”

 

Lopulta Sara päätyi uuteen BORA Pureen. ”Meille valikoitunut Pure on designiltaan sellainen, että se mukautuu kauniisti erilaisiin sisustuksiin. Esimerkiksi meidän mustasta tasosta liesi hädin tuskin erottuu kauempaa katsottuna. Täytyy vielä sanoa, että saareke toimii erityisen hyvin ilman katosta tulevaa liesituuletinta. Tila pysyy avarana ja näköyhteys säilyy läpi tilan.”

”Vaikka odotukseni olivat suuret, niin silti jopa yllätyin siitä kuinka hyvin Pure toimii”

 

Parikat ovat olleet erittäin tyytyväisiä BORA Pureen. Sara kiittelee Puren keittotasoa tilavaksi ja säädintä sekä tuulettimen automaattiasetusta käteväksi. ”Iso plussa automaattisesta ominaisuudesta, joka tekee käytännössä kaiken puolestasi. En ole juurikaan käyttänyt muita ominaisuuksia kuin automaattia. Tällöin tuuletinta ei tarvitse säätää itse lainkaan ja voi keskittyä kokonaan ruoanlaittoon.”

 

Myös liesituulettimen imuteho ja aktiivihiilisuodattimen tehokkuus ovat tehneet vaikutuksen. ”Liesituuletin toimii paljon paremmin kuin osasin edes ajatella! Suodatin takaa sen, että ilma pysyy raikkaana ja se imee itseensä käryt ja hajut. Vaikka odotukseni olivat suuret, niin silti jopa yllätyin siitä kuinka hyvin Pure toimii. Kokkailu on tällä liedellä vaivatonta ja helppoa.”

Lue Saran blogipostaus BORA Puresta täältä.

Katso Saran Instagram-postaus BORA Puresta täältä.