Referenssit

Alun perin ihastuin BORA Pureen puhtaasti ulkonäön vuoksi

Asiakas: Mira Karhunen
Kohde: Omakotitalo Espoossa
Savo ratkaisu: BORA Pure/PURU induktiokeittotaso integroidulla liesituulettimella, huoneilmaan palauttava.

Suositun sisustamiseen ja rakentamiseen keskittyvän Bearkoti Instagram-tilin omistaja Mira Karhunen tutustui Boraan ensimmäisen kerran työnsä kautta, keittiösuunnittelijana. Hän pääsi tutkimaan Boran tuotteita tarkemmin Savo Designin osastolla Habitare-messuilla ja kiinnostui niistä suuresti.

Oman talon rakennusprojektin myötä keittiön kodinkoneiden hankinnasta tuli ajankohtaista kotonakin. ”Alun perin ihastuin BORA Pureen puhtaasti ulkonäön vuoksi”, nauraa Mira. ”Olemme pyrkineet suunnittelemaan mustan puutalomme keittiön mahdollisimman kalusteenomaiseksi, joten linjakas BORA Pure sopii ulkonäkönsä puolesta sinne täydellisesti. Puren pelkistetty ulkomuoto ja induktiotasoon integroitu liesituuletin myös takaa, että saareke pysyy ihanan ilmavana, mikä on tärkeää, koska keittiömme on osa olohuonetta.”

”Puren käyttäminen on ollut ihanan helppoa!”

 

Mira perheineen on ollut erittäin tyytyväinen BORA Pureen muutenkin kuin sen tyylikkään muotoilun vuoksi.

”Puren käyttäminen on ollut ihanan helppoa! Laite toimii vielä paremmin kuin osasin edes odottaa ja sen imuteho on aivan huikea. Iso plussa myös hiljaisuudesta ja helposta puhdistamisesta. En tiedä, voiko tuotteeseen olla mitenkään enää tyytyväisempi, kuin me olemme olleet Pureen.”

”Voimme lämpimästi suositella BORA Purea”, kertoo Mira. Opiskelen tällä hetkellä sisustussuunnittelijaksi, ja olenkin itseasiassa suunnitellut BORA-laitteita jo muutamaan kohteeseen, jotka ovat juuri työn alla.”

Kuvat @Bearkoti