Referenssit

Huomaamaton liesituuletin ja työskentelytilaa saarekkeeseen

Asiakas: Johanna Taskula
Kohde: Kesämökki Korppoossa, Turun saaristossa
Savo ratkaisu: BORA Classic 2.0 CKA2 liesituuletinyksikkö, CKFI rajaton induktiotaso, huoneilmaan palauttava.

Sisustussuunnittelija Johanna Taskula perheineen halusi Turun saaristossa sijaitsevan kesämökkinsä avokeittiöön mahdollisimman huomaamattoman liesituulettimen. Saarekkeen yläpuolelle asennettava liesituuletin ei tullut kysymykseen, koska se olisi estänyt näkyvyyttä muihin tiloihin ja merelle.

Huomaamaton liesituuletin

“Olimme kuulleet positiivista palautetta Borasta, ja mieheni Tomi tutustui siihen tarkemmin Puustellin uutuuskoulutuspäivillä”, kertoo Johanna. ”Itse näin Boran ensimmäisen kerran käytössä Sisustustoimittajien kesäpäivillä Fiskarsissa. Aina litteänä ja huomaamattomana pöytäpinnassa oleva BORA tasotuuletin alkoikin tuntua meistä paljon mielekkäämmältä ratkaisulta kuin tasosta nouseva tuuletin, jota olimme myös harkinneet.”

Maksimaalinen työskentelytila saarekkeeseen

”Valitsimme kesämökin avokeittiöön modulaarisen BORA Classic 2.0. ratkaisun, koska halusimme maksimoida melko pienen saarekkeemme työskentelytilan. Yhdellä induktiotasolla ja liesituuletinyksiköllä BORA Classic 2.0 vie tilaa pöytätasosta leveyssuunnassa alle 60 cm. Ja yksi rajaton induktiotaso riittää mökillä kokkailuun mainiosti, siihenhän mahtuu kerralla tarvittaessa useampikin kattila tai pannu.”

“Annamme Boralle täydet 10 pistettä!”

”Olemme olleet supertyytyväisiä Boraan, ja voimme ehdottomasti suositella sitä! Liesituuletin todella toimii ja imee kaikki höyryt ja käryt. Edes kalan paistamisen jälkeen ei ilmassa leiju mitään paistokäryjä. Olemme myös erittäin tyytyväisiä siihen, että valitsimme huulletun version. Sen lisäksi, että liesi tuulettimineen on todella huomaamaton saarekkeessa, pöytätason ja liesitason puhdistaminen on ihanan helppoa.”

“Annamme Boralle täydet 10 pistettä!”