Savo Design muuttaa 6.5.2022

Savon toimitilat osoitteessa Kisällitie 3

Savon liiketoiminta on ollut viime vuodet voimakkaassa kasvussa. Niinpä 32 vuoden jälkeen meidän on tullut aika hyvästellä Muuntotien toimistomme ja varastomme, ja suunnata uusiin avariin ja meitä paremmin palveleviin toimitiloihin Vantaan Piispankylään. Uusi toimistomme sijaitsee 10-15 minuutin matkan päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Muuttoajankohta: Pe 6.5.2022, jolloin varasto ja asiakaspalvelumme ovat suljettuja. Palvelemme normaalisti uudessa osoitteessa taas ma 9.5.2022 eteenpäin.

Uusi osoite: Kisällintie 3, 01730 Vantaa

Pahoittelemme jo etukäteen muuton ympärillä aiheutuvia mahdollisia häiriöitä ja viivästyksiä. Muuntotien näyttelytila sulkeutuu tiistaina 12.4.2022, ja avautuu väliaikaisessa muodossaan toukokuun 2022 aikana. Myös tilausten käsittelyssä ja keräilyssä tulee olemaan joitakin viiveitä muutosta johtuen.

Muuton jälkeen voimme palvella asiakkaitamme aiempaa paremmin, sillä kaikki tuotteemme varastoidaan jatkossa Kisällintien tiloissa. Lisäksi viimeistään vuoden 2023 alussa valmistuvan remontin jälkeen uusissa tiloissa on enemmän tilaa erilaisten tilaisuuksien järjestämiselle sekä laajan valikoiman Savon edustamia tuotteita käsittävä upea showroom.

Muutolla ei ole vaikutuksia muihin yhteystietoihimme. Mikäli sinulla herää muuttoon liittyen kysyttävää, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme tai omaan Savo-yhteyshenkilöösi.

Savo Design muuttaa 6.5.2022