Savo-mekanismit Näyttämö® -kalusteisiin

Savo Design ja Näyttämö-Keittiöt solmivat yhteistyösopimuksen

 

Savo Design & Technic ja Näyttämö-Keittiöt allekirjoittivat 14.12.2017 merkittävän sopimuksen: yhteistyö laajentuu kattamaan mm. GRASS laatikkomekanismit ja saranat.

Uudessakaupungissa toimiva Näyttämö tunnetaan mittavapaista keittiöratkaisuistaan. ”Savo-mekanismien viimeistelty muotoilu, ergonomisuus ja käyttömukavuus sopivat mainiosti ainutlaatuisiin ratkaisuihimme”, kertoo toimitusjohtaja Ville Ruohola. ”Hankintojen keskittäminen myös tehostaa yrityksemme toimintaa.”

”Tämän sopimuksen kautta tarjoamme Näyttämön yksilöllisiin ratkaisuihin markkinoiden parhaat mekanismit ja keittiövarusteet. Sopimus on Savo:lle tärkeä ja selkeä osoitus laadukkaasta tuote- ja palveluvalikoimastamme”, toteaa yhtiön toimitusjohtaja Harri Savo.

Savo Design & Technic

Savo Design & Technic tarjoaa viimeisteltyjä, kodin arkea helpottavia ratkaisuja kaluste- ja rakennusteollisuudelle sekä jälleenmyyjäverkoston kautta kuluttajille. Tuotevalikoimaan kuuluu omien SAVO-tuotteiden ohella eurooppalaisia huippubrändejä, kuten GRASS ja BORA. Jatkuva tuotekehitys sekä kiinteä yhteistyö parhaiden suunnittelijoiden ja valmistajien kanssa takaa ensiluokkaisen valikoiman niin teknologisesti kuin esteettisestikin laadukkaita tuotteita.

Näyttämö-Keittiöt

Näyttämö valmistaa mittavapaita kalusteita keittiöön sekä kylpy- ja kodinhoitohuoneeseen. Yritys toimittaa myös mittojen mukaan valmistettuja liukuovia. Tuotanto on suunniteltu joustavaan ja mittatarkkaan valmistukseen myös pienemmissä sarjoissa. Koko valmistusprosessi suoritetaan saman katon alla aina osavalmistuksesta pintakäsittelyyn ja pakkaukseen asti, mikä varmistaa tarjottujen ratkaisujen kustannustehokkuuden ja toimitusvarmuuden.

Savo ja Näyttämö-Keittiöt