Huippulaatuiset AM Cook -keittoastiat nyt Suomessa!

Ylivoimaista käytettävyyttä

 

Korkealaatuisen AM Cook -keittoastiasarjan patentoidun kansiratkaisun n. 50 mm aukosta höyry ohjautuu entistäkin paremmin liesituulettimeen. Energiaa siis säästyy, varsinkin kun tiivis kansi nopeuttaa myös kiehumista. Keittämisen ja paistamisen äänikin on hiljaisempi, ja kansi suojaa myös rasvaroiskeilta.

AM Cook -keittoastiat sopivat kaikille liesitasoille: induktiokeittotasoille, keraamisille keittotasoille, sähköliesille sekä kaasutasoille. Keittoastioiden tyylikkäästi muotoiltuihin, reilunkokoisiin kahvoihin voi myös tarttua ilman pannulappuja, koska ne eivät kuumene polttavan kuumiksi.

Lasikannellisten, erikokoisten kattiloiden lisäksi keittoastiasarjaan kuuluu laadukkaita teräspannuja ja reilunkokoinen lasikannellinen paistokasari. Kaikki keittoastiat on valmistettu laadukkaasta, mattaviimeistellystä 18/10 ruostumattomasta teräksestä. Kattiloissa ja kasarissa on integroitu mitta-asteikko.

Sarjaan kuuluu lisävarusteena myös nerokas Gourmet-kansi, joka sopii sekä 24 että 28 cm pannuihin ja paistokasariin. Paistohöyry tiivistyy kaarevan lasikannen sisäpintaan ja valuu siitä hallitusti leveään silikonireunukseen, jolloin paistettavat ruoat eivät kostu ja paistotulos on rapea. Reunukseen kertynyt vesi on helppo kaataa altaaseen paistamisen jälkeen.

Tutustu keittoastioihin tarkemmin >>