Referenssit

Kaunis ja helppokäyttöinen lieden ja liesituulettimen yhdistelmä 

Asiakas: Marjo, mmarj00 Instagram-tilin omistaja
Kohde: Omakotitalo Tampereen seudulla
Savo ratkaisu: BORA Pure, induktiokeittotaso integroidulla liesituulettimella, huoneilmaan palauttava

Kun Marjo puolisoineen alkoi 2020 alkuvuodesta rakennuttamaan uutta taloaan, heillä oli tiedossa muutama varma valinta jo ensimetreistä lähtien. Yksi niistä oli yhdistetty liesi ja liesituuletin keittiön saarekkeeseen. Huonekorkeus talon olohuoneessa ja avokeittiössä nousee kuuteen metriin saakka, eikä pariskunta halunnut peittää avaraa näkymää, joten keittotasoon integroitu liesituuletin oli itsestään selvä valinta.

BORA Pure valittiin esteettisistä syistä – imuteho ja käytettävyys jopa odotuksia parempi

 

”Olimme nähneet lieden ja liesituulettimien yhdistelmiä markkinoilla jo jonkun aikaa”, kertoo Marjo. ”Tutustuin BORA Pureen työprojekteissa ja myös keittiötoimittajamme suosittelee Boraa, joten emme juurikaan vertailleet muita tuotteita. Kun mieheni Miikkakin piti BORA Puren visuaalisesta ilmeestä, valitsimme sen puhtaasti esteettisistä syistä. Halusimme ehdottomasti nimenomaan BORA Puren, koska sen pyöreä ilmanohjain miellytti meitä eniten.”

”Emme ole kovin innokkaita ruuanlaittoihmisiä Miikan kanssa ja erilaiset ruuantuoksut huoneilmassa ahdistavat, joten jännitin aluksi liesituulettimen tehokkuutta. Pelkäsin että sen imuteho ei pystyisikään poistamaan ruuantuoksua huoneesta, mutta se ylitti odotukset täysin! Tykkään siitä, että tuuletin on säädettävä ja suurimmilla säädöilläkin hyvin hiljainen. Mielestäni keittotasokin on hyvin tilava ja siihen mahtuu tarvittaessa kerralla monta kattilaa ja pannua. Laitteen puhtaanapito on myös helppoa, mikä vaikuttikin positiivisesti valintaamme laitteen ulkonäön lisäksi. Puhtaanapidossa pidän erityisen tärkeänä sitä, että rasvasuodattimen voi pestä tiskikoneessa.”

”Voimme suositella Boraa aivan kaikille, emmekä usko, että tämä jää meidän kohdallamme viimeiseksi BORA-laitteeksi!”

Katso myös Marjon Instagram-postaus: https://www.instagram.com/p/CJ3xCXdH5xL/.