Referenssit

Linjakas liesi hiljaisella ja tehokkaalla tuulettimella

Asiakkaat: Maria ja Sakari Miettunen
Kohde: Omakotitalo Lammilla
Savo ratkaisu: BORA Pure, induktiokeittotaso integroidulla liesituulettimella, huoneilmaan palauttava

Maria ja Sakari Miettunen ostivat Lammilta 2015 klassisen modernismin henkeen kivestä rakennetun vanhan koulun ihastuttuaan sen paksuihin kiviseiniin ja avariin ruutuikkunoihin. He peruskorjasivat vuonna 1936 rakennetun koulun moderniksi asunnoksi vanhaa kunnioittaen.

Miettuset suunnittelivat talon mittatilauskeittiön itse ajattomista materiaaleista, jotka vanhenevat ajansaatossa kauniisti. Olemassa olevia puitteita kunnioitettiin kalusteiden sijoittelussa, ja keittiö rakennettiin niin, että ikkunasta avautuvaa maisemaa voi ihailla ruoanlaiton lomassa. Yläkaapisto jätettiin keittiöstä siis pois, ja liesituuletin asennettiin työtasoon, jotta ikkuna voitiin säilyttää huomion keskipisteenä.

Haussa hiljainen ja linjakas liesituuletin tehokkaalla aktiivihiilisuodattimella

 

Kaksi vuotta sitten vuonna 2015 tehdyn remontin yhteydessä keittiön työtasoon asennettu liesituuletin alkoi vikaantua, eikä vastaavaa löytynyt enää markkinoilta. Miettuset eivät olleet muutenkaan tyytyväisiä tuulettimeen, koska se oli erittäin hankala puhdistaa, eikä huoneilmaan palauttava aktiivihiilisuodatin ollut koskaan toiminut kunnolla. Kaiken lisäksi liesitasokin oli sanomassa sopimusta irti.

Pitkän etsimisen ja tutkimisen jälkeen Miettuset löysivät BORA Puren, joka vaikutti täydelliseltä ratkaisulta heidän keittiöönsä. ”BORA Pure vakuutti meidät ennen kaikkea hiljaisen äänen vuoksi, ja se sopii täydellisesti myös keittiön linjaan niin, ettei edelleenkään tarvinnut asentaa kattotuuletinta”, kertoo Maria. ”Odotuksena uudelle tuulettimelle oli myös, että sunnuntaiaamuna voimme paistaa lettuja niin, ettei koko talo ole letuntuoksuinen.”

”BORA Pure on ylittänyt kaikki odotuksemme!”

 

”Tämän laitteen puhdistus on uskomattoman helppoa”, iloitsee Maria. ”Laite on kaunis, liesituuletin on tehokas, aktiivihiilisuodatin toimii juuri niin kuin pitääkin ja liesitasolla on tilaa kokkailla. BORA Pure on ylittänyt kaikki odotuksemme! Aiomme suunnitella tätä mallia myös asiakkaillemme, jotka arvostavat kauneutta ja käytännöllisyyttä.”