Referenssit

Savo iLED Rondo valopeili viimeistelee kylpyhuoneen sisustuksen

Asiakas: Miia, Oma Koti Valkoinen -blogi
Kohde: Kerrostaloasunto Helsingissä
Savo ratkaisut: Savo iLED Rondo valopeili, C-69 liesituuletin, Twist Around -pistorasia

Suositun Oma Koti Valkoinen -blogin kirjoittaja Miia perheineen remontoi hiljattain kylpyhuoneensa. He valitsivat kylpyhuoneen uudeksi peiliksi iLED Rondon, jonka tuottaman valon voimakkuutta ja värilämpötilaa voidaan säätää peilin alareunassa olevilla hipaisukytkimillä. Valopeili sopiikin erinomaisesti remonttikohteisiin, koska kylpyhuoneen valokatkaisinta ei tarvitse sen takia vaihtaa.

”Savo iLED Rondo valopeili on ikkunattoman kylpyhuoneemme aurinko!” kertoo Miia. ”Valaistuksen vaikutus tilan tunnelmaan ja koko sisustukseen on merkittävä ja suoraa sekä epäsuoraa valoa yhdistelevä pyöreä valopeili täydentää kauniisti kylpyhuoneen harmoniaa!”

 

iLED Rondo valopeili on saatavissa kahdessa eri koossa, Ø604 mm ja Ø804 mm. ”Meidän kylpyhuoneeseen valitsin tuon isomman koon ja yhdessä leveän allaskalusteen kanssa se luo tasapainoisen lopputuloksen.”

Savo iLED Rondo valopeili luo tunnelmaa

 

Kaikkein ihastunein Miia on iLED Rondo valopeilin värilämpötilan ja kirkkauden säätömahdollisuuteen. ”Kosteisiin tiloihin soveltuvan IP44-luokitellun valopeilin avulla voin luoda kylpyhuoneeseen juuri sellaisen tunnelman kuin tahdon. Kirkkaimmillaan iLED Rondo piristää ja herättää aamu-unisen kirkasvalolampun kaltaisesti ja iltaisin on ihana rentoutua hämyisessä lämpimän valkoisessa valossa.”

”Perusvalona käytän piristävän kirkasta puhtaanvalkoista valoa kirkkaimmalla asetuksella, ja saunahetkiin olen tykännyt säätää valon auringonlaskua muistuttavaksi ihanan hämyiseksi ja lämpimäksi. Tälle äärimmäisen rentouttavalle valaistusmoodille olen antanut lempinimen ’relavalo’.”

 

”Haluan hehkuttaa myös iLED Rondo valopeilin huikeaa värintoistokykyä, joka on Ra>90”, jatkaa Miia. ”LED-piirien haasteena on punaisen värin toistokyky, jonka vuoksi monet LED-valaisimet ovat sinertäviä tai jopa harmahtavia. Savon kaunis iLED Rondo osoitti ylivertaisuutensa jo ensimmäisellä kerralla, kun katsoin peiliin – ihoni ei näyttänytkään peilikuvassa samean kalpealta vaan talvisen vaalealta muutamilla pienillä maitokahvin sävyisillä pisamilla varustettuna. Myös tyttö huomasi vaikutuksen ja esimerkiksi hänen hiuksensa hehkuvat peilin valossa upeasti kultaa ja pronssia.”

 

Keittiöstäkin löytyy Savo-tuotteita

Miian kotoa löytyy myös muita Savo-tuotteita kuin kylpyhuoneen uusi valopeili. ”Jouluna 2014 valmistuneen keittiöremontin kruunasi Savon valkoinen C-69 liesituuletin sekä tasoon upotettu rosterinen Twist Around pistorasia. Olen edelleen kaikkien näiden vuosien ja lähes 2500 käyttöpäivän jälkeen tyytyväinen valintoihini! Liesituulettimen ajaton ja linjakas design sekä saarekkeen työtasoon upotettu näppäräkäyttöinen pistorasia ovat tärkeä osa keittiön toimivuutta ja siten myös viihtyvyyttä!”

Lue Miian blogipostaus iLED Rondosta täältä.

Katso Miian Instagram-postaus iLED Rondosta täältä.