Referenssit

BORA Pure on osoittautunut kaikkien kehujen arvoiseksi!

Asiakas: Jonna Luukko
Kohde: Kerrostaloasunto Helsingissä
Savo ratkaisu: BORA Pure, induktiokeittotaso integroidulla liesituulettimella, huoneilmaan palauttava

Yksityisyrittäjä ja bloggaaja Jonna Luukko perheineen aikoi alun perin tehdä uuden asuntonsa keittiöön vain pientä pintaremonttia. Avaruutta ja selkeyttä tuova keittiön yläkaapittomuus houkutteli kuitenkin kovasti ja se vaati vähän isomman remontin. He eivät halunneet seinälle perinteistä liesituuletinta, joten induktiotasoksi piti valita integroidulla liesituulettimella varustettu malli.

BORA Pure sai ylivoimaisesti eniten ääniä seuraajilta

 

Jonnalla ei ollut juurikaan aiempaa kokemusta liesituulettimella varustetuista induktiotasoista. Niinpä hän kysyi suosituksia Instagram seuraajiltaan. BORA Pure sai ylivoimaisesti eniten ääniä seuraajilta.

 

Jonna kävi sitten miehensä kanssa Savo Designin showroomilla tutustumassa BORA Pureen ja testaamassa laitteen toimintaa, minkä jälkeen ostopäätös syntyi hyvin nopeasti. ”BORAn mallistosta nimenomaan BORA Pure toimi parhaiten meidän tarpeisiimme”, kertoo Jonna. ”Meidät vakuutti myös se, että BORA on ollut edelläkävijä lieteen integroiduissa liesituulettimissa.”

”Olemme olleet valtavan tyytyväisiä BORA Pureen!”

 

Nyt takana on muutama kuukausi yhteiseloa uuden, remontoidun keittiön kanssa. ”Keittiö on tuonut niin paljon iloa – paitsi että se miellyttää silmää ja teki kotimme sisustuksesta yhtenäisen, on se myös ollut ennen kaikkea äärimmäisen käytännöllinen”, ihastelee Jonna. ”Olemme olleet valtavan tyytyväisiä BORA Pureen ja nyt viimeistään oman käyttökokemuksen myötä ymmärrämme, miksi tätä ylistetään niin paljon! BORA Pure on todella helppokäyttöinen, liesi ja liesituuletin ovat äärimmäisen tehokkaita, liesituuletin suodattaa sekä hajut että rasvan tehokkaasti ja rasvasuodatin on helppo puhdistaa tiskikoneessa.”

 

”Laitan kaikki itse saamani suositukset eteenpäin ja useamman kuukauden käyttökokemuksella voin käsi sydämellä suositella Boraa! Toimiva keittiö innostaa kokkailemaankin enemmän ja helpottaa arkea. BORA Purea ei turhaan kehuta!”

Lue lisää BORA Pure käyttökokemuksia Jonnan blogista.
Katso Jonnan Instagram-postaus BORA Puresta täältä.

Tutustu tarkemmin BORA Pureen.