Referenssit

Laadukas liesi ja liesituuletin keittiössä viihtyvälle ja ruoanlaitosta nauttivalle

Asiakas: Kaisu Jouppi
Kohde: Omakotitalo Järvenpäässä
Savo ratkaisu: BORA X Pure, induktiokeittotaso integroidulla liesituulettimella, huoneilmaan palauttava

Valokuvaaja Kaisu Jouppi tutustui Boraan ensimmäisen kerran, kun hän etsi rakenteilla olevaan uuteen kotiinsa verkosta hyvää liettä, jossa yhdistyy keittotaso ja tuuletin. Kodista oli tulossa erittäin korkea – huonekorkeus 7 metriä – ja liesi oli suunniteltu sijoitettavaksi keskelle huonetta saarekkeen yhteyteen, joten perinteinen hormiin liitettävä liesituuletin ei tullut kysymykseen.

Liesitaso, jonka höyrynpoisto varmasti toimii

 

”Päädyimme Boraan, koska kuulin ja luin siitä paljon hyvää”, kertoo Kaisu. ”Olimme melko pian siinä ymmärryksessä, että BORA tarjoilee tämän hetken parasta tekniikkaa mitä tulee liesi- ja tuuletinhybrideihin.” Kaisu pääsi näkemään Boran sitten livenäkin sisustustoimittajien Kesäpäivä-tapahtumassa. Silloin hän vakuuttui Boran tehokkuudesta lopullisesti, kun näki omin silmin liesituulettimen todellakin toimivan kokkaustilanteessa. ”Meille oli tärkeää saada liesitaso, jonka höyrynpoisto varmasti toimii”, summaa Kaisu.

”Koska olimme päättäneet satsata lieteen, päädyimme uusimpaan BORA X Pure malliin. Siinä meitä miellytti erityisesti värimaailma, kun säätöpaneelin led-valot ovat seesteisen sinivalkoiset totutun punaisen sijaan sekä laitteen uskomaton sileys. Tuulettimen ritiläkin on tyylikkään moderni, ja BORA X Pure on muutenkin todella kaunis kokonaisuus. Kun liesi on olohuoneen vieressä, kodin keskeisellä paikalla, kauneudesta ropisee pisteitä. Huullettu upotus vielä tehostaa sileää vaikutelmaa, ja liesi vie myös todella vähän tilaa alaspäin (alle 20 cm), joten saarekkeessa on lieden alla hyvin tilaa laatikoille.”

”Kun keittiössä viihtyy ja ruoanlaitosta nauttii, on mahtavaa omistaa laadukas liesi!”

 

”Olemme olleet hyvin tyytyväisiä valintaamme. Olemme paistaneet ja keittäneet liedellä aktiivisesti muonaa kuluneet kuukaudet, ja niin induktio kuin tuuletinkin ovat olleet todella tehokkaita. Myös aktiivihiilisuodatin on todettu toimivaksi, se neutraloi kaikki hajut. Kone on myös hämmentävän hiljainen, vaikka höyrynpoisto on niin tehokas. Puhdistaminenkin on helppoa, siis niin helppoa. Myös portaattomuus keittopisteiden välillä on ollut mahtavaa. Kunhan kattila on säätöalueella jossain kohtaa, liesi toimii. Tekniikkaa on liedessä enemmän kuin osaamme edes käyttää. Ajastin on otettu haltuun ja viimeisimpänä tutustuimme lämpimänäpitoon. Monipuolinen laite!”

”Kun keittiössä viihtyy ja ruoanlaitosta nauttii, on mahtavaa omistaa laadukas liesi!” Kaisu hehkuttaa. Hän on perheineen saanut vierailtaan liedestä useita ihmetteleviä kommentteja, kun ihmiset eivät meinaa uskoa, että liesituuletin on samassa laitteessa. ”Tuntuu nykypäivältä, jopa kuin olisi hieman edellä aikaansa”, nauraa Kaisu. ”Suosittelemmekin Boraa kaikille, jotka asiasta kysyvät.”

Kuvat @kaisujouppi

Lue myös Kaisun blogipostaus BORA X Puresta: https://www.muutamahetki.com/post/bora-x-pure-käryjen-kesyttäjä.