Referenssit

Haussa huomaamaton, mutta tehokas liesituuletin

Asiakas: Varpu Hintsanen
Kohde: Omakotitalo Akaassa
Savo ratkaisu: BORA Pure, induktiokeittotaso integroidulla liesituulettimella, huoneilmaan palauttava

Kun Varpu Hintsanen perheineen lähti suunnittelemaan keittiötä suomalaiseen metsämaisemaan Tampereen kupeeseen rakennutettuun uuteen kivitaloonsa, oli selvää, että siitä tulee minimalistinen ja avara. Hän halusi myös liesituulettimeksi mahdollisimman huomaamattoman vaihtoehdon, ei perinteistä liesituuletinta katosta roikkumaan. Perinteinen hormiin kytkettävä malli olisi ollut hankalasti toteutettavissakin, koska perheen makuuhuone on suoraan liki keskellä taloa sijaitsevan keittiön yläpuolella.

Varpu etsi sopivia vaihtoehtoja netistä, ja löysi sosiaalisesta mediasta kuvia induktiolieteen integroiduista liesituulettimista. ”Tutkimukseni jälkeen meille valikoitui Savo Design & Technicin maahantuoma BORA Pure”, kertoo Varpu. Laitteen tehokkuus oli tärkein valintaperuste. Luottamusta valintaan vahvisti BORA Puren voitto Kuluttaja-lehden liesituulettimella varustettujen induktiotasojen testeissä vuonna 2021.

”Olen tosi tyytyväinen, että löysimme kotiimme BORA Puren!”

 

”BORA Pure on helppokäyttöinen, tyylikäs ja tehokas”, Varpu hehkuttaa. ”Induktiolieteen integroitu liesituuletin on myös kustannustehokas vaihtoehto, kun ei tarvitse erikseen ostaa ja asennuttaa induktioliesitasoa ja liesituuletinta. BORA Puren liesipuolikin toimii hienosti, isotkin kattilat ja pannut lämpiävät nopeasti ja tasaisesti.”

Hintsaset arvostavat myös BORA Puren hiljaisuutta – avokeittiön saarekkeeseen asennetun laitteen tuulettimen ääni ei häiritse esimerkiksi keskustelua. Myöskään leijumaan jäävästä ruoan kärystä ei tarvitse huolehtia, vaikka Hintsasten kotoa löytyvä malli palauttaakin suodatetun ilman takaisin huoneilmaan. ”Tuulettimen suodatin on onneksi niin tehokas, että se poistaa ruoan hajut kokonaan poistoilmasta”, iloitsee Varpu. ”Suodattimen vaihtokin vaikuttaa helpolta jutulta.”

”Olen tosi tyytyväinen, että löysimme kotiimme BORA Puren ja voin ehdottomasti suositella sitä!”