Suomalaisen järvimaiseman innoittama allasmallisto

Uudet komposiitti- ja teräsaltaat huippumateriaaleista

Savo-allasmalliston komposiitti- ja teräsaltaat tuovat keittiöihin järvimaiseman tunnelmaa. Altaiden väritykseenkin on haettu innoitusta luonnon värien kirjosta. Mallistosta löytyy mm. järveen heijastuvien pilvien ja vuodenaikojen koettelemien rantakallioiden sävyjä.

Parhaat materiaalit

Huippumateriaaleista valmistetut Savo-altaat ovat kestäviä ja sileitä kuin sään pieksemä kallioranta.

Vaala ja Saimaa -komposiittialtaiden nanoteknologisen Keratek Plus -materiaalin kestävyys ja puhdistettavuus sekä värien kirkkaus ovat vertaansa vailla. Altailla on 20 vuoden takuu.

Puula ja Vuoksi -komposiittialtaiden Granitek-materiaali puolestaan sisältää aitoa graniittia. Materiaalin lämmön- ja iskunkestävyys on erinomainen. Altailla on 10 vuoden takuu.

Vanaja ja Syväri -teräsaltaat valmistetaan satiinihiotusta, kierrätettävästä, hygieenisestä ja erittäin kestävästä teräslaadusta. Materiaalin paksuus on 1 mm kauttaaltaan, ja Syväri-altaiden hanalippa on vielä erikseen vahvistettu. Käsin viimeistellyillä altailla on 5 vuoden takuu.

 

Suurimmat altaat­­­

Uudet Savo-altaat ovat kooltaan markkinoiden suurimpia. XL-kokoisissa altaissa onnistuu suurien patojen, kattiloiden ja jopa uunipeltien pesu helposti. Kaikki altaat toimitetaan Prevex-vesilukolla ja putkistolla varustettuna.

Tutustu uuteen Savo-allasmallistoon!