Suomen laajin vedinmallisto

Savo tuo markkinoille Suomen parhaan vedinmalliston – yli 1000 ajankohtaista designvedintä skandinaaviseen makuun.

 

Savo vedinmallistoUudesta ennennäkemättömän laajasta vedinmallistostamme löytyy lähes rajattomasti vaihtoehtoja – oikea vedin jokaiseen tyyliin ja sisustukseen. Vetimemme ovat lisäksi aina ajankohtaisia; mallistoa uudistetaan kahden vuoden välein tuomalla trendikkäitä uutuuksia täydentämään laajaa tarjontaa.

Yksilöllisyyttä ja asiakaspalvelua

Savo vedinmallistoAsiakkaamme voivat tilata minkä tahansa mallistomme yli tuhannesta vetimestä joko omaan yksilölliseen mallistoonsa tai suoraan omille asiakkailleen. Tutustu koko mallistoomme vedinkuvastoa selaamalla.

Varastomallistoomme valitsimme 46 ajankohtaista vedintä, ja tulemme päivittämään mallistoa kysynnän mukaan. Mallistossa on sekä moderneja että perinnevetimiä trendiväreissä. Selaa vedinesitettä tai tutustu varastomallistoon verkkosivuillamme: https://savo.fi/tuotekategoria/vetimet/.

Nopeat ja joustavat toimitukset
­­­

Uusi mallistomme avaa myös uuden toimintamallin: asiakkaamme voivat tilata vetimiä täsmälleen tarvitsemansa määrän. Varastomallistostamme toimitamme tuotteet normaalilla 2-3 päivän toimitusajalla. Laajasta mallistosta toimitusaika on noin kaksi viikkoa.

Savo vedinmallisto