Kätevässä paistokasarissa mahtuu paistamaan isommankin perheen lihapullat ja valmistamaan pastakastikkeet sekä risotot ym.

Patentoidun kansiratkaisun n. 50 mm aukosta höyry ohjautuu entistäkin paremmin liesituulettimeen. Energiaa siis säästyy, varsinkin kun tiivis kansi nopeuttaa myös kiehumista. Keittämisen ja paistamisen äänikin on hiljaisempi kuin tavallisilla keittoastioilla.

Paistokasari sopii kaikille liesitasoille: induktiokeittotasoille, keraamisille keittotasoille sekä kaasutasoille. Sen tukeviin kahvoihin voi tarttua turvallisesti keittämisen tai paistamisen aikanakin. Ne eivät kuumene polttaviksi.

Yhteensopiva kätevän Gourmet-kannen kanssa. Paistohöyry tiivistyy kaarevan lasikannen sisäpintaan ja valuu siitä hallitusti leveään silikonireunukseen, jolloin paistettavat ruoat eivät kostu ja paistotulos on rapea. Reunukseen kertynyt vesi on helppo kaataa altaaseen paistamisen jälkeen.

  • Paistokasari Ø 28 x 8 cm, lasikansi
  • Materiaali mattaviimeistelty 18/10 teräs
  • Paistokasari ja sen kansi voidaan pestä astianpesukoneessa. Samoin lisävarusteena saatava Gourmet-kansi, lukuunottamatta sen silikonireunusta.

 

Tämä tuote on saatavissa vain keittiökalusteiden erikoismyymälöistä.