Lehdistötiedote

Savo Stone – lähes näkymätön induktioliesi

Integroitavien kodinkoneiden uusi ulottuvuus

Savo Design tuo yhdessä Ylämaan Graniitin kanssa Suomen markkinoille suoraan kivikomposiittitasoon integroitavan induktiolieden. Liesi on kirjaimellisesti osa keittiön työtasoa – näkyviin jää vain käyttöpaneeli sekä neljä keittoaluetta, jotka ovat samaa materiaalia tason kanssa. Savo Stone on lähes näkymätön osa keittiötä.

Kalusteisiin integroitavat kodinkoneet jättävät tilaa sisustukselle ja antavat keittiölle yhtenäisen, viimeistellyn ilmeen. Savo Stone tuo keittiöihin integroitavien kodinkoneiden uuden ulottuvuuden. Ensimmäistä kertaa Suomessa myös liesi on mahdollista sulauttaa saumattomasti sisustukseen.

Savo Stone toteutetaan aina yksilöllisenä ratkaisuna yhteistyössä Ylämaan Graniitin kanssa Cosentino Dekton -tuoteperheen kivikomposiittitasoihin. Erittäin kovaa kulutusta kestävä Dekton soveltuu erinomaisesti keittiön työtasoksi. Huomaamattoman Savo Stonen ansiosta työtason kaunis materiaali pääsee esille uudella tavalla.

Huippu-uutuus oli ensimmäistä kertaa yleisön nähtävillä Habitaressa, Helsingin messukeskuksessa 12.-16.9.2018, Kitzenin osastolla 6d40.

Lisätiedot:

Tuija Halonen
Savo Design & Technic Oy
Puh. 045 678 9822
tuija.halonen@savo.fi

 

Savo Design & Technic Oy

Savo Design & Technic Oy on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa laadukkaita, arkea helpottavia ratkaisuja kaluste- ja rakennusteollisuudelle sekä jälleenmyyjäverkoston kautta kuluttajille. Jatkuva tuotekehitys ja yhteistyö parhaiden suunnittelijoiden sekä valmistajien kanssa mahdollistaa ensiluokkaisen valikoiman korkeatasoisia designtuotteita ja kalusteisiin integroitavia älykkäitä ratkaisuja.

 

Ylämaan Graniitti Oy

Ylämaan Graniitti Oy valmistaa korkealaatuisia sisustuskivituotteita graniitista ja kvartsikomposiitista. Nykyaikaiset tuotantomenetelmät, viimeisin teknologia ja vankka ammattitaito takaavat huipputuotteen. Ylämaan Graniitti tarjoaa yhdessä jälleenmyyjiensä kanssa asiakkailleen monipuolista palvelua materiaalin valinnasta aina asennukseen saakka.

 

Kitzen KZN Oy
Kitzen on suomalainen kiintokalustevalmistaja, joka on erikoistunut mitta- ja materiaaliräätälöityihin keittiöihin ja säilytysratkaisuihin. Kitzen pyrkii aina tekemään keittiöstä visuaalisen elämyksen, käytännöllisyyttä unohtamatta. Kitzenin tarjoama palvelu sisältää suunnittelun, tasot, vesikalusteet, kodinkoneet ja asennuksen.